Chci si poridit SPDcka, ale netusim, podle ceho bych si mel vybrat boty. Chci to na cykloturistiku, ne na MTB, jestli to vubec hraje roli. Muzete mi nekdo poradit? Dik
Boty můžeš vybírat v kategorii turistika, sport a profi. Všechny tyto kategorie jsou vhodné na MTB. Ty ses rozhodl pro turistické, ty jsou nejpohodlnější - mají dostatečně tvrdou podrážku, abys necítil tlak od pedálu a naopak Ti umožní i chůzi vedle kola. Cenově je seženeš od cca 1400 do cca 2400 Kč. Tyhle turistické bývají obvykle na tkaničky + nahoře pásek na suchý zip, kterým tu zavázanou tkaničku překryješ, aby Ti nevlítla do převodníku. A jinak si myslím, že ať už zvolíš jakkoukoliv značku, tak se nemůžeš splést. Já vzal scotty za 1950, také jsem tomu vůbec nerozuměl, líbily se mi provedením a navíc - jejich barva mi jde vysloveně k pleti. A jsou naprosto OK!
dají se sehnat použitelné boty i levnějc
Slyšel jsem, že je známý koupil za 350 Kč. Ale neviděl jsem je, možná to byly šlupky.
Jsem z Plzně a měl to být nějaký zapadlý krámek.
mám schimana na kaničky za nejakýc 1950 a uplně spokojenost.dá se v nich i celkem pohodleně chodit.
ze začátku mě brnely prsty při šlapání tak jsem posunul SPD víc dopředu a je to OK