Čas vod času potkávám tyhle šílence co předjíždím. Docela obdivuju tu jejich odvahu jet po silnici na takovejch malejch kolech,daj se lehce přehlídnout. Ty vlaječky na mne nepůsoběj jako viditelná věc. Kolik jich asi na silnicích už zařvalo? No chlapi máte můj obdiv,je tu nějakej takovej?
Hezkej vejkend!
nebezpečný je to strašně moc!!! Já jsem třeba zařval na silnici už mockrát!
:-D :-D :-D
Já jenom za tuhle zimu zařval jednou na leháči a čtyřikrát na zábradlí. Pokaždý jsem zařval to samý a pokaždý to bylo nepublikovatelný... :-)
tak to možná řvem něco dost podobnýho :-)
Myslis: "Jejky"?
já se od Václava naučil to řvát finsky, takže tomu tady nikdo nerozumí :-)) Takže řvu "péééérkele!!!" :-)
viz třeba :
http://www.youtube.com/watch?v=2L-j2K3w0i8&...
http://www.youtube.com/watch?v=_zZUwRHFsE0&...
Když už mám tu neodkladnou potřebu zařvat (a odložit to nikdy nejde...), tak řvu nejradši nějaký slovo s poctivým výrazným "r". V tomhle případě pěkně uprostřed.
Karty, bárka, Korán, ...? Ktere? 8-o
Já si oblíbil francouzský "Merde!" :)
Proč zrovna "nevzdáme"?
Byl nějaký film o francouzské revoluci, pod barikádou nějaký poručík volal na revolučníky cosi francouzsky, pod tím titulek VZDEJTE SE!
A z barikády se ozvalo "Merde!" a český titulek NEVZDÁME!
:-)
Dnes jsem odhadem 20x vyrazil dlouhe "Á", pripadne "á", podle toho, kolik ledu jsem pod popraskem snehu nasel. A pak 4x japonske bojovne "Hai". Usilovne jsem myslel na to, ze mam pouzit "jejky", ale v osudove chvili jsem si nikdy nejak nemohl vzpomenout. ;-(
"Hai" je ano, bojový výkřik je "Kiai!". Ale moc na tom nesejde, protože z toho řvaní jsem tomu beztak nikdy nerozuměl.
Kdepak, ja vyrazel bojovne Hai - a bylo mi nabrosto spekacek, co to znamena. ;)
Já jenom aby tě to nemátlo, kdybys někdy jel přes Japonsko a místní ti říkali "hai" :-)
Tady už žádní nejsou, všichni mrtví... :-) Jen píšou ze záhrobí, loví další dušičky... potvory jedny :-D
Mě nezvikláš. Dnes jsem ležáka poprvé v životě viděl naživo, poprvé v životě jsem na něm seděl, poprvé v životě se pokusil o rozjezd a poprvé v životě jsem si ho objednal. Příští týden na něm poprvé vyjedu, nebezpečí nenebezpečí. A jako přehlédnutelné mi to rozhodně nepřipadalo.
Tak vitej v klubu mrtvol.
Dík za morbidní přivítání :-)
Než to trochu dostanu do ruky, asi budu na cestě potenciálně nebezpečný, ale na druhé straně jsem si jistý, že zdaleka nebudu dosahovat kvalit babek, které oč více mají na řídítkách navěšených igelitek, o to menší mají přehled o základních dopravních předpisech. A přitom vida, jak vysokého věku se vesměs dožívají!
Tobe jsem pred casem psal, ze leho neni az tak vratke, ze? ;) Co jsi nakonec poridil?
Vratké teda JE! Vůbec to nejede, kam chci. Ale když jste se to naučili vy všichni tady, tak se to naučím i já.
Byl jsem dnes u Azubáků a vzal jsem si Ibexe, kterého nabízeli v bazaru. Ještě ho myslím z nabídky nevymazali. Nakonec jsem přišel na to, že jsi měl pravdu s těma penězma. Pro začátek to bohatě stačí a původně připravené peníze dám postupně za výbavu.
Tak snad jsem se rozhodl správně.
Řekl bych, že jsi se rozhodl správně. Tím nemyslím Ibexe ale lehokolo. Začátky jsou těžší, ale ty konce...:-) Byl jsem taky zarytý vertikál, ale pak jsem začal s ležákem a nevracel bych se. A bezpečí? Podle mě stejné jako na klasice. Jestli Tě má někdo sestřelit, tak k tomu dojde i kdybys jel na čemkoliv. Jak psal výše Jirka - když někdo neumí jezdit a je to magor, je úplně jedno na čem jezdí. Bohužel v tom autě je nebezpečnější pro okolí.
Když nic jiného, tak jsem aspoň výborně pobavil kolegy z práce. Už dlouho se prý nezasmáli tak dobře, jako když jsem jim ukázal fotky, na čem chci jezdit.
Mam podobnou zkusenost, kdyz jsem pred pul rokem lehokolo zvazoval a nekolika lidem poslal odkaz, prvni reakce byly ruzne, vetsinou ve smyslu jestli mi preskocilo. Ted uz si alespon nejblizsi okoli zvyklo, ze na te divne veci dokonce jezdim. :)
Vesely prispevek. Ja mam spis pocit, ze vetsina lidi se za lehokolem (aspon u nas) i otoci, coz bezpecnosti neprida, ale tak lehce se snad prehlidnout zase neda. Pred ridici schopnymi prehlednout i jedouci vlak nas neochrani nic...
Na druhou stranu bohuzel musim konstatovat, ze motoristi jsou prizpusobivy druh a zatimco na zacatku me VSICHNI predjizdeli pruhem pro protismer, postupne pribyva pripadu, kdy me predjedou klasicky s minimalni mezerou. Doufal jsem, ze jim potrva delsi dobu nez si preradi lehokolo z kategorie ufo mezi obycejne cyklisty.
Tak lehokolo je opravdu nebezpečné, mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. Nebezpečné ale je pro ostatní účastníky provozu. Jedna žena středních let skončila v křoví a kopřivách vedle cesty poté, co s otevřenou hubou koukala co to kolem ni projelo za divnou věc (já na lehokole). A podruhé se na hromadu sesypala celá rodinka jedoucí na zábradlích. Syn zastavil a koukal, co to jede, táta a mámou nezastavili, ale taky koukali co to jede - a skončili na hromadě.
Naštěstí žádný zraněný.
Já slyšel o člověku co se ohlížel po lehokole a nezatočil v zatáčce a vzal to autem přes střechu zpátky na kola...
To nemusi byt lehokolo. Staci obycejna kanoe a bobujici deti se muzou pozabijet. ;-)
No pokud s tou kánoí jedeš po sjezdovce, tak se ani nedivím :o))
Na tom by snad nebylo nic divneho, ne?
http://video.google.com/videosearch?rlz=1C1GGLS...
http://www.raft.cz/clanek.aspx?ID_clanku=1086
Ale ja jel normalne po vode kolem. Tedy jel - prave jsem kotlikem vybiral snih, co mi tam naval za prudke vanice. Uznavam, mozna jsem mel na obliceji jeste i sjezdove bryle, ale jinak uplne bezny kanoista. ;-)
Čas vod času potkávám tyhle šílence co mě předjížděj. Docela obdivuju tu jejich odvahu jet po silnici na zábradlí a v plechovkách, jsou všude, takže je každej přehlíží. Kolik jich na silnicích zařve, víme. Vzhlížím k nim s obdivem, je tu ještě nějakej?
Hezkej vejkend a perkele za ně!
:-)) Úsměvné. Taky čas od času potkávám tyhle šílence co mě předjíždí. Docela obdivuji tu jejích odvahu, jet rychle po silnici a obdivně koukat na lehokola. To pak lehce přehlídnou i náklaďák. No pánové a dámy, máte můj obdiv, takhle se stát sebevrahem může být opravdu nebezpečné.
Hezký každý přežitý den.
Cas od casu tyhle silence i predjizdim, protoze nechci, aby nekde vypraveli, ze lehokolo jezdi pomalu.
Ohrozi je to tedy uplne stejne, protoze si pak musi zduvodnit proc by to nikdy nechteli misto toho, aby se venovali rizeni. :)
Občas si zařvu a rád cestou v lese a "hulákám jak na lesy":-) ...i na lehu...ale spíše na mě zařvou něco lidi, které na lehu míjím a častokrát pokřikují takové kokotiny, že bych se pak sám uřval smíchy :-))))))))))))))...jo, a upozorňuji, že jezdím bez vlaječky - tum mám jen na přívěsném vozíku s dětmi, pokud tento táhnu. Ještě mě nidko nikdy nepřehlíd - spíše mě objeli úplně až skoro pangejtem vlevo, jen abych jim toho plecháče nějak neodřel nebo jim nespad pod kola ;-)
V neděli 14.8.2011 mi to kolo nechtěli vzít na palubu parníku na Dalešické nádrži, když jsem se skupinou přátel vyjel, bylo to v Kramolíně a chtěli jsme do Koněšína, hodinová plavba, a hoch, ztetovaný lodník, od kolotočářského klanu Kočků mi tam asi 20min vysvětloval, že nemůže vzít moje kolo na střechu parníku pro přečuhování, protože není moje ECO "normální". Nakonec ho ukecal fakt, že by nikdo z peletonu neplul a tak mě naložili. Zdálo se mu těžké a s dlouhým rozvorem a vůbec dlouhé. Kolo má 16 kg, rozvor 110cm a je delší o 20 cm než cross mé ženy. A pak mě krmili historkama o větší ploše oproti zábradlí, a že mi to může větr sfouknout ze střechy nebo minimálně sosmičkovat přední výplet.
Opravdu se někdy potkáš s nenormálním přístupem...
Člověče, máš říct, že jseš invalida a invalidovi oni pomoc odmítnout nesmí. Dokonce by ti dali nějaké špecielní sedátko u okýnka a kolíčko by ti naložili i tebe by naložili a měli by dobrý pocit, že pomohli chorému.;-)))))
No, jsem invalida 1 stupně, ale na tom se tam nehrálo. Asi moje chyba, měl jsem to rovnou prohlásit za kompenzační pomůcku a hotovo :-D
Broňa takhle trochu ošulil aerolinky při cestě z Islandu, když měl problémy s naložením tříkolky. Řekl, že je to kolo pro invalidy a bylo po problému ;o)))
Tak to je dobrý, to si zapamatuju a na tříkolku si dám pro jistotu označení invalida. :-) Tedy jestli to není zneužití označení, co myslíš?
Mohl bys zkusit použít podobný přístup jako šikmoocí soudruzi: http://www.pooh.cz/upload/img/1000/CEchina...
Prostě na tom logu bude jedna čára trochu jinak a už to není zneužití specifické značky, ale prostě jen nějaký obrázek. A že si to většina lidí splete? Za to přece nemůžeš...