Chci si pořídit doplňky této značky a nerad by v obchodě vypadal jako idiot. Můžete mi poradit jak se to vyslovuje?
neviem ato vyslovuje, ale viem urcite ze brzdove spaliky od BBB nesedia na vsetky brzdy...v mojom pripade "trojbarevne" spaliky, typ ktory sa len nasuva do zliabku nesedel (bol prilis tlustý) na Meridu...takze overit ci to sadne vsetko na vsetko..:)
Na Meridu BBB špalky nesedí jen proto, že původní nastavení brzdy je na špalky užší . Povolíš lanko a jde to. Tzn. povol lanko ve šroubu co je na čelistich brzdy. Pak se musí taky malými šroubky brzda seřídit.
to som samozrejme urobil...ale ani potom to nesedelo...trelo to o plast a navyse potom odpor brzdovych pacok nebol taky aky by mal byt..
Úplně přesně popisuješ obtíže - mne o tom, že to jde přesvědčil až mechanik. Ty BBB špalky se mi zdají lepší právě pro tu tloušťku.
Já to vyslovuji znalecky "bíbíbí" a stejně jak idiot vypadám.
(jsem spokojen s nožní pumpou za cca 650,- Kč od téhle značky, naopak hrubě nespokojen s malými hustilkami BBB, co vozím s sebou - dle prospektu měly foukat na 7 barů, ve skutečnosti nafouknout na max. 4,5 barů).
alebo tribí, inak je to fakt. mal som od nich pumpicku a vzdy bola akosi na konci z dychom, ale na druhej strane robia dobre blatníky.