Na vědomost se dává, že NaKole je inovovaná sekce Kalendář akcí - http://www.nakole.cz/akce Trochu jsme si s tim vyhráli, aby se tam nechaly vkládat i běžné vyjížďky a srazy NaKoláků a aby byly podle data snadno dohledatelné, Je tam ještě jedna vychytávka, ale na to už určitě přijdete sami ;-)
Tak jestli tomu správně rozumím, tak téma "For Bikes" bylo založeno aby se tenhle kalendář odzkoušel.
Je to tak?!?
Jo i ne, For Bikes tam už zůstavá naostro, ale je první, tak ho můžeš brát i jako testovací. Budou tam dohromady jak oficiální akce - závody, výstavy, besedy, tak běžný víkendový vyjížďky kohokoli z vás. Teď tomu ještě musíme dát pár dní, než to postupně neplníme/te.
Po skončení termínu akce se záznam neschová, ale jen přesune do archivu, takže je pak možný vyhledat i již proběhlou akci a probrat, jak bylo ;-)
Ale kde to je? Chtělo by to mít nějakou ikonku na liště, nebo budu muset na kalendář pokaždý přes diskusi a toto téma? Prosím dejte to na lištu nabo někam přímo na hlavní stránku. Díky. (nebo jsem něco nepochopil?)
Zkus nahoře na modrý liště rozvinout roletku u "Cykloturistika" :o)))
To budou mít bikeři osypky, když otevřou lištu "cykloturistika". 8-)))
Už jsem si dal celý odkaz do oblíbených, abych na tu cykloturistiku nemusel klikat, ještě by se to dozvěděl můj bajk a chtěl by mně shodit :-)
Já mám svého bajka rád a on mi dobře slouží, proč bych měl náš vztah narušovat a lekat ho cykloturistikou. Stáčí, že jsem nad něj pověsil silničku. Musel jsem mu slíbit, že na ní budu jezdit jenom, když bude on odpočívat po dobře vykonané práci. :-)
Kalendář je super, ale chybí mi tam jedna drobnůstka.
Pokud si z diskuze zobrazím detail akce, pak mi tam chybí prosté tlačítko "zpět" stejně jako je to v diskuzních příspěvcích.
Samozřejmě jsem si našla cestu přes "diskutovat" nebo použiji zpětnou šipku na horní liště okna, ale mít "zpět" hned v okně akce by bylo lepší.
Bylo by možné, k akcím udělat nějaké upozorňovátko - nějaké tlačítko, které by mi po stisku zajistilo, že by mi to třebas týden před akcí poslalo upozornění na mejl, že jsem se o tu akci zajímala?
To už máš tak špatnou paměť? Si pořiď blbníček:-) Já ho mám už léta a jak mi slouží:-)
Ale to je fakt, proč nemít i nákolácký blbníček....