Ve vzduchu je cítit jaro a cyklisté už oprašují svá kola. Již v pátek nás čeká zahájení akce, která symbolicky otevírá novou jarní sezónu - festivalu cyklistiky For Bikes. První ročník slibuje zajímavou podívanou, na které nebudeme chybět ani my.
děkuju za info. Už jsem si zařídil tu zlevněnou vstupenku a v sobotu se na Vás těším!
Tak to se tam snad potkáme :-)
Koukám, že se nás tam chystá asi více - co takhle teda zkusit nahodit den + hodinu + místo - kdybychom se tam zrovna v tu dobu potulovali, tak bychom se mohli třeba sejít. Nic násilnýho.
Plácnu: sobota, poledne ... kde? (netrvám na tom, já osobně budu doufat v pěkný počasí a cestu někam ven, ale kdyby to počasí nevyšlo...nejdřív kola, pak bych se jel pohrabat v knihách na Václavák do Luxoru...taky solidní den :-).
Já to mám jednoduché, v 11.16 přijede moje Hungárka do Phy Holešovic a pak teprve mohu začít přemýšlet jak a kam.
Já myslel, že jedeš ze severu a ne z Uher??? Jinak to je docela rozumnej čas, tam si za půl hoďky, já tam budu taky nějak kolem poledne.....
Tak se asi taky v sobotu zajdu podivat, jak to kolo vubec vypada...:-)
Zvláštní, že u dopravní dostupnosti nezmiňují okolní cyklostezky a že zřejmě ani není zajištěná úschova kol. Asi to není akce pro cyklisty... ;-)
To kolo si tam teprve vybereš přece :-D
no tak já už jako skoro jdu :-D
Počítám, že tam budu někdy kolem 10,00-10,15
Tak né aby ste se tam hrnuli, ať mám dost místa kolem stánků
Tak pak podej info...
Taky jdu dnes, hlavně teda na GolfShow....pak si odskočím do sousední haly na For Bikes - tím budu mít odbyté své dvě oblíbené kratochvíle:-)...no a možná ještě zvládnu For Fitness a Wellness, které tam taky je - žít zdravě se musí:-))
První dojmy :
hodně kol, přijatelné množství lidí,zábavná zkouška elektrokol ( první den, první hodina a několik kol totálně vybitých:), malý nákup výstroje "se slevou" a vlastně rušilo jen slavnostní záhájení ve stylu " vítáme starostu městské blablabla".
Pobráno spousta katalogů, takže se teď v našem open spacu ozývá ty vole koukej, to je něco, viděl jsi atd ..
Jeden dobrý skutek předáním přebytečné volné vstupenky neznámému zájemci o kola ..
Ad nakole
Christianina s členy "nakole" mě málem přejela nohy, tak jsem se následně bál/styděl přihlásit.....