Čau.Mrkám zrovna po webech,ale spousta obrázků u prodejců je ilustračních a popis dost chabej.Mám v plánu koupit přehazku a řazení od Sramu,jen se rozhoduju o ročníku.Původní kup měl být X.9/X.9 2009.Teď mě ovšem nahlodala cena přehazky X.0 black box,kde ovšem není uvedenej ročník..
Orientuje se v tom někdo přesněj?K jakým změnám docházelo během posledních tří let ve vývoji X.9/X.0?Váhu a vzhled můžem pominout,zajímá mě jestli bude funkčně o dvě tři generace starší model šlapat obdobně jako ten nejnovější.Má někdo možnost porovnání X.0 vs. X.9 přímo v terénu,je to řadivější,nebo jde u high end modelů jen o prestiž?!
Předem díky
Jde o vrchol v nabidce SRAMu, takze u techhle 2 rad a za poslednich nekolik let poznas rozdil tak maximalne ve vzhledu, nekolika usetrenych gramech a predevsim na skoro nebo uplne vyprazdnene penezence :o)
Co vim, zmeny probehly (co do funkce) trosku v ergonomii, konkretne vetsi moznosti nastaveni pacek razeni, ale je otazka, nakolik to bude mit pro tebe vyznam. Ale to jsou spis "kecy" kvuli pomeru cena/kvalita, pokud ti nejde o penize, kup si rovnou to nejnovejsi a nejdrazsi a neres to :o)