Setkání lehokol v Uherském Brodě se blíží...Jak tam jedete? Já pojedu z Prahy a nemám tucha jak...asi vlakem.Máte někdo stejný problém?
Na setkání lehokol snad na lehokole, ne?
Mě hlavně zajímá, kdy tam jedete, mám čas pouze Čt-Pá, tak jestli stojí za to tam vůbec jezdit. Bojím se, že všichni přijedou až na So-Ne:-(
No lehocipeda beru sebou, ale jestli mam vyrazit po praci v patek tak z Prahy na kole tezko :-] Vzpada to ye pojedu vlakem y hlavaku do stareho mesta a odtamtud uy na kole...Prida se nekdo?
Já tedy ne, protože v So se budu pohybovat přesně opačným směrem(tedy až do té Pr.) bééé:-(
Jak už jsem napsal kde se dalo, bez odezvy:-(, jedu tam okružně pět dnů přes celou Jižní Moravu. Ale jestli nepotvrdí účast ani jediná osoba, tak to možná taky zabalím a pojedu až ve čtvrtek, tak abych tam byl odpoledne nebo navečer.
No abys neřekl, tak odezývám, chci jet taky nějak okružně, ale ještě nevím kudy a hlavně chci vyrazit dříve (taky podle počasí) a možná tam nakonec ani nedorazím a pojedu úplně jinam, protože v So stejně nemůžu tak to možná nemá cenu tam vůbec jezdit.
Tak kdyby se ti hodila nějaká část itineráře co mám na webu, dej vědět. Nebo napiš jiný itinerář a místo ty ke mě se přidám já k tobě.
A podle mě má cenu jet tam i na pátek, zvlášť pokud opustíš až v sobotu ráno, protože v pátek večer už tam velká většina strojů i lidí bude, řekl bych skoro všichni, loni přijelo přímo na sraz a spanilou jízku v sobotu tak nejvýš deset patnáct procent lidí.
no já zatím nic neplánuju a taky plánovat nebudu. Uvidíme, taky podle počasí.
Ahoj lidi. Já tam jedu ve čtvrtek. Jedu přes Prahu a pokud se ke mě někdo připojí, tak budu jedině rád. Z Hlaváku odjíždím v 8:10 přímým spojem do Uherskýho Brodu, kde budu ve 13:10 Plánuju trošku si prohlídnout město a jet na kole do té Nivnice. a zpět musím v neděli už v 10:36 UH, protože nic jinýho v podstatě nejede:o(( Sice bych tam rád zůstal, ale už bych se nedostal dom. Pojede někdo taky z Prahy v tutéž dobu?
jo to bych se pridal, ale este nevim jak poresim, aby mi nekdo neukrad kolo az budu chrnet ve stanu...nejak s tim nemam zkusenosti :-( kazdopadne v ten stvrtek bych se pridal...
O kolo se neboj, budou se určitě parkovat nějak hromadně, nebo ti ho třeba schováme do chatky, když bude dost místa a podobně. Pořešíme na místě.
Já pojedu na sraz v pátek někdy po obědě autem z Ostravy tak pokud by chtěl někdo po cestě přibrat tak se ozvěte.....
Tak lidi je mi to strasne lito ale nemuzu jet...Duvodu se obevila spousta.Pekne me to sere...Si to uzite a doufam ze priste mi to projde :-(
lidicky, uzijte si krasny Uhersky Brod, me 25lete bydliste.. rada bych se kukla na vas az tam budete, ale zitra vyrazim na kolofku 14denni.. bavte se tam a at se libi!
Tak co jak ste si to užili? Kolik vás bylo?
Nevím oficiální číslo, ale zaslechl jsem, že dvaapadesát lehokol. Každopádně nás byla několik set metrů dlouhá kolona, když jsme jeli za sebou, dvě stě minimálně. A bylo to SUPER, od čtvrka až do nedělě SUPER.
Jo sraz byl fakt SUPER!!!!!!!!!!! Myslím, ale že aleš mluvil s Láďou o tom, že nás v sobotu bylo přs šedesát, ale taky nevím žádný oficiální čísla. Už teď se ale těším na příští rok, zvlášť když nebudu muset jet šest hodin vlakem:o))
Zato my tam pojedem dva dny, tak se to vyrovná:-).
Dva dny jo? :o)) Budeš to mít skoro o polovinu blíž, než jsem to měl teď já! Z Brna seš v Praze za hodinu a půl za dvě!
Jenže když to jen trochu jde, jedu po vlastní ose. A tohle za jeden den nedám.
Taky nevím kolik nás bylo přesně, ale bylo nás minimálně ještě o jednoho víc, protože když jsme odjížděli v neděli kolem druhé hodiny z riviéry, tak tam přijel jeden Slovák na černém maxovi. Zdokumentováno na poslední fotce viz níže.
A ještě si vzpomínám, že na tom Maxovi měl 81 převodů.
v tom s tebou souhlasím, super to bylo, škoda, že to nebylo trochu delší, super lidi, už s emi začíná stejskat :))
Fotky ze srazu.
http://dvur-kralove-nad-labem.cz/leho/home.htm
To kolo na fotce 15-17 je fakt z masivního dřeva?
Přidávám se, sraz byl super , to kolo je opravdu z masivního dřeva....
Jo, pojízdný střešní trámek. A je překvapivě dobře ovladatelné, i s tímhle typem řídítek.
Ten "masiv", co jste tam všici zahlédli je inspirace tímto kolem:
http://www.blids.nl/o106/hpvnews.shtml
(uplně dole).
nojo, ale to je překližka, ne?
Trámků mám doma hromadu i jedno starý rozpadlý kolo (má ale 28" kola...), nějaká židle by se taky našla, zkusím si asi někdy za jedno odpoledne udělat kolo do města:-)
McTorpedo, pokud jsi skutecne navstivil ten odkaz a podival se, o cem mluvim, tak by jsi prisel na to, ze to neni preklizka. Ja nemluvim o svem kole, ale o original 2x4 lowracer od Jamese Robinsona...
Odkaz jsem navštívil, ale bohužel z té fotky funguje pouze náhled. Na náhledu to vypadá jako vaše slavné překližky a blíž jsem si to neprohlížel.
nene je to masiv borovice s trochou brezove preklizky
odkaz ktery funguje je tento:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dave_bracey/album...
a mctorpedo, postav uz konecne neco ze dreva prosim
n.
:-) vynasnažím se
Tak jsem se nakonec rozhoupal taky přidat pár fotek. Jako obvykle: http://lehobrno.borec.cz
Mám takovej amatérskej dotaz: Proč je od toho místa kde jsou uchyceny šlapátka vedená taková ta trubka šikmo nahoru?
Myslíš tu trubku na uchycení přesmykače? Tak ta je na uchycení přesmykače.