Mám od Vaude takový baťůžek 1 až 2 komorový, 30-35 l, cyklo/necyklo, stál asi 2.000,- Kč, mám ho asi rok, nosím denně do práce, mám v něm takový věci že v létě přespím kdekoliv v ČR mimo hotel (v zimě je to slabší),a zatím velká spokojenost. Předtím jsem měl Vapík 30 asi 10 let, taky spokojenej na stejnej účel, tam bylo ještě navíc něco kilometrů na krosu(5 let denně do práce 10km tam a 10zpátky na kole) a kdyby ho vyráběli tak si koupím novou verzi, teď teda zvítězil Vaude a nelituju....spousta drobných vychytávek a celkově dobrý zpracování pro moje použití...
Znám od nich horolezecký bágly a stany. Drahý, ale hodně dobrý.
No, za ten, co se mi líbí chtějí 70 €. Není to málo, ale když slyším tady tu chválu... (a navíc ta cena v porovnání s jinými značkovými není zas tak strašná)
Má konstrukci a mezeru mezi opěrkou pro záda a vlastním báglem, kvůli luftování. Jo a má rozšířitelnej objem tuším 7 + 5 l.
Díky všem za ujištění. Takže je rozhodnuto. V březnu už zase budou vánoce... :-)
http://www.bromleybike.co.uk/shop/accessories...
Koukám, že za libry je o hodně levnější, než za € a teď ho někdo nabízí dokonce i u nás, ale chce za něj přes dvojku...
Mám už asi osm let batoh Vaude Athletic25 a nemůžu si ho vynachválit. Používám ho denně a dostává co proto. Jediný co dosluhuje jsou zipy, ale při tom vytížení není divu. Tenkrát stál něco kolem 3000,- ale nelituju ani kačky.
Nepříjemný je, že jsem díky němu zmlsanej a nedaří se mi najít nástupce až doslouží... Kdyby tenhle model byl ještě v prodeji, tak si koupím dva do zásoby :)