http://www.sport23.cz/mountainboard-nosno...
ne, ale v podobným stylu brusle chci už roky, ale pak vždycky koupím něco jinýho.... :-)
SKejt a všechny jeho variace pro mě nejsou. vadí mi že stojíš bekem ke směru jízdy a ještě si k tomu přivázat nohy jako tady nebo na snowboardu, tak to už vůbec! Ale ty outdoorový brusle... hmmmm :-)
Na slalomovým snowboardu zas až tak bokem nestojíš jenom cca 45 stupňů
já vím, ale to mi uplně stačí :-) Ne ne, proti gustu žádnej dišputát, al ejá zůstanu u svejch pidilyží
Tak! Snoubórdy nebrat!
Včera mě dostala dcérka, chvíli jsem s ní koukal na u-rampu na OH a ona jaká je to bomba, že by chtěla prkno. Já musel odejít, jezdily holky, teda myslim, v tom bachratým oblečení se šálama okolo huby (včera už bylo ve Vankůvru jarní počasí), nebylo poznat co to je (kluk, holka, nebo opice?). Furt padaly/i, ve skocích mávaly/i rukama, jak se to snažily/i srovnat, pak jedna závodila nejen s kalhotama u kolen, ale i se spuštěnýma kšandama pod prdelí.....
No nevim, sport si představuju jinak a myslim, že ve všech jejich disciplínách by jim průměrnej lyžař/ka ujeli. A elegantněji :o)))
Asi jsi to nikdy nezkusil, já jsem na snb stoupnul ve 40 a už na nic jiného nestoupnu, naučil jsem všechny okolo mne, jak dceru (27) baví jí to víc než lyže, tedy snb gross, tak že jedou s holkami na 14 dní do francouzských Alp, veze si sebou tedy i dvoje lyže carvi a FR, syna (17) toho zase chytly triky, jelikož i na kole ho baví street a FR, ale bohužel tady nikde nemáme U rampu kterou by chtěl nejvíc jezdit a pak všechny co se mnou jezdí na kolech tak v zimě jsem je vytáhl a naučil na snb a jsou všichni nadšený, přeci jenom oproti lyžím to je víc hravější, třeba děláme na svahu taneční, což si na lyžích nedovedu představit a snb to je neskutečná prča.
Máš pravdu, nestál (stačil mi skejt, samodomo na začátku osmdesátých let - nechytlo mě to, no). Navíc jsem stará konzerva a jak je něco "kůl", tak mě to spíš odrazuje....
Ovšem když srovnám třeba takový skoky, tak SNBďáci skáčou 720-tky, dokonce i devítistovky!!! Proti tomu jsou nějaký čtyři, nebo pět vrutů úplný prd :o)))