Hlavně že zůstala rubrika "celé fórum nakole.cz"
:-)))
Ty se asi díváš na lištu a klikáš na "Diskuze", musíš se podívat do "Rubrik", tj. to okénko s roletou nad tématy :o)))
Já píšu do okénka adresy nako, pak dám šipku dolů a entr:-P
Jinak samozřejmě rozlišuji mezi "rubrikou" a "položkou menu". Proto ten trojitý smajlík, aby náhodou nějakou blondýnku nenapadlo mi to vysvětlovat:-P
Já jsem z toho teda nějak srna...
V Rubrikách mám jen "Vše", žádná položka "Celé fórum..." tam není - to je jen liště.
A když do rubrik napíšu "nako", tak mě to hodí na "Nakupování"...
Tak to teda nevím, kam to koukáš...
Ty si z toho možná srna, ale já zas koukám jak vůl!
Já bych chtěl "Nevím si rady" a pak něco jako "Co se nevešlo"...a třeba i nějaké to cestováni po Čechách a v cizině.
"Nevím si rady" - použij "Technické rady"
"Co se nevešlo" - použij "Ostatní-cyklo", je-li to kolech, když není, tak tu je "NEcyklo"
a na cestování tu je "Cestování na kole", kde se navíc přidávají příspěvky k jednotlivým zemím, tedy i k ČR.
"Do světa na kole" je nyní "Cestování na kole"
"Cykloturistika v Česku" je nyní "Cestování na kole" a filtr "Česko"
Super, akorát mi tu trochu chybí rubrika "Necyklo". Takhle budou různé vtipy, coprávěposloucháte, filmy apod., rozlezlé všude možně. O ekologii, politie a třeba taky jiných sportech nemluvě.
Taky mi tu trošku chybí cross-mtb-trekking, ale to se většinou schová pod cestování, technické rady či bezpečnost.
A naopak když jako neznalý dnešních silničních věcí budu hledat kompatibilitu sad, patří to pod silničky nebo pod techniku?
Uz jsem to psal i obalkou, ale pro jistotu i sem:
1/ schazi mi tu docela citelne rubrika neco jako "zdravi, trenink, sport". Tj. vsechno o pulsmetrech, technice jizdy, rekonvalescenci, zvysovani vytrvalosti atd. atd., objevuje se to tu taky dost casto.
2/ rubrika "Nakupovani" se kryje snad se vsim krome cykloakci, aspon v soucasne forme. Pokud chci vedet velikost kola, geometrii, druh obleceni do minusovych teplot apod., muzu pouzit mnohem konkretnejsi rubriky.
Já jenom nechápu smysl tohoto: Když nahoře na modré liště kliknu na zoranžovělou diskusi, rozbalí se roletka, která obsahuje jiné položky (nebo jen některé), než když rozkliknu okénko rubriky nahoře v diskusním fóru. Má to smysl že to nerozbalí totéž a proč teda?
Protože jsme to zapomněli vyměnit ;-)))
Myslis, ze by u diskusi mohla byt v seznamu i nekde v zahlavi po otevreni uvedena usporadana dvojice [neprectenych / celkem]? Prijde mi to prehlednejsi, nez po najezdu mysi na nazev. (A kdyby podle poctu neprectenych slo i radit! ;-))
A pokud jsem v diskusi, abych prispevky opravdu pocital rucne.