Blíží se krásný svátek svatého Valentýna a mne by zajímalo co si vzájemně nadělují zamilované cyklistické páry.
Já třeba už vím, že dostanu lehčí duše a pláště spolu s filmovým avatarem. :-)
Je to boží a už se moooc těším. :-)
Nic proti Valentýnovi a zamilovaným - jistě je pozornost od partnera potěší. Ale je to tradice importovaná z Ameriky a nemyslím si, že nutně musíme přijímat všechno cizí. Nemám rád ani dědka Mráze, ani Santa Klauze s červeným nosem. Bohatě mi stačí Ježíšek. A proto se ženou slavíme MDŽ a na Valentýna prdíme :-)
Co je to Valentýn? Kde to roste? Co to žere?
Nikdy jsi neslyšel o masakru na svatého Valentýna?
Jaký masakr?
Kluci se trochu kočkovali
http://cs.wikipedia.org/wiki/Al_Capone#Masakr...
Manželka, přes veškeré úsilí, není cyklistka.
Dneska si uvědomuji, že jsem vlastně rád.
Nevím proč bych měl každou jízdu na kole trávit vysvětlováním principů a důvodu přehazování.
Takže desetileté cyklistické maximum je, že žena odložila starou skládačku, která ji svými malými koly přišla bezpečná :-D a přivolila k nákupu primitivního trekového kola ( tam jsem tenkrát udělal chybu a vzal ji do obchodu sebou, čili se koupil nejlevnější model aby se ušetřilo :*)
Občas s náma objede klánovický les.
Svatý Valentin se mi již několikrát osvědčil jako "noc kdy se nic neodmíta" a tak to beru jako příležitost k obohacení vztahu
:-DDDDDDDDDD
Tak tenhle úhel pohledu mě nenapadl. Že bych přehodnotil ty americké svátky? :-)
Já mám sex, kdykoliv se mi chce. Tak například loni se mi nechtělo... :-))
Slovy PANA doktora z Černých baronů "Ješišmarja já bych píchal... No nic, já jdu na panáka. Voháňka! Co to je?!? Slivovička... A není špatná... Děláš mi radost, hochu!"
Koukám, že se to tu zvrhlo v krásné "pánské" téma. No nic, nebudu rušit a jen dál číst a dobře se bavit. 8-))
Tak zvážníme :-) Oslavy Valentýna chápu u mladých a zamilovaných. Ne že by starší ročníky nemohly být v tom pomateném stavu, ale přeci jen slavit po pětadvaceti letech manželství takovýto svátek mi připadá jako jíst ve středu nedělní kuře. Jo, je to dobré, člověk se nají, zažene hlad, ale že by z toho měl dělat vědu a mlaskat blahem, to asi ne. Čerstvé je prostě lepší(neplatí o guláši, svíčkové a zelňačce). Pro mě je reálnější důvod k oslavě ten den matek a otců a úplně ideální by byl svátek dědečků a babiček.
1. říjen..?
Co to je za datum? Něco jako geronti všech zemí spojte se?
Není to památka zesnulých?
Ta je v listopadu. Nebo ne?
Aha. 2.listopadu.
Už jsem to našel, 1.října je mezinárodní den hudby, seniorů, kávy a vegetariánů a a výročí vzniku Čínské lidové republiky.
Tak ta hudba a káva je OK, to by se oslavit dalo ;-)
Kdyby se tak dal slavit den zániku Čínské lidové republiky, to by bylo lepší.
Dovolím si nesouhlasit. Zánik Číny by s největší pravděpodobností znamenal velké problémy pro celý západní svět. Neuvěřitelné množství firem si tam totiž nechává levně vyrábět to, co mnozí z nás považují za západní produkci. A vůbec to není jen levné zboží v supermarketech. Za všechny uvedu jen západoněmeckou firmu Behringer, která se stala se svou audiotechnikou konkurenceschopnou přesídlením do Číny.
Nevím jestli je snažší řešit problémy s nezaměstnaností v Evropě nebo se záníkem Číny.
Možná by to v konečném důsledku až takový problém pro západní svět nebyl.
Výrobu v Evropě krom požadavku na vyšší platy sráží na kolena i všelijaké ISO a jiné normy a ale taky třeba požadavky na kvalitu tam, kde nemají smysl.