Už dlouho jsem od nikoho nedostal tak hezkou zprávu plnou lásky a porozumění a která mě tak pobavila, že jsem si řekl, že Vás nemůžu obrat o takový zážitek a nepodělit se o radost a hlavně o starost o bližního motora svého :-)
Dnes ráno zřejmě nekdo špatně nastartoval a obdržel jsem násleedující text:
Motor vám poslal(a) zprávu:
"Zjistili jsme že patříš ke skupině debilů potížistů narušující více diskuzí.Prospěje jen léčení.Pro klid na duši jsi odhalen podle adresy tak víš co tě nemine. "
Vítej do klubu :o)))
Řeknu ti, budeme v té debilárně samá vybraná společnost :o)))
Je dobře když člověk někam patří a ví, že je tam správně :-)
a to jsme si chvilku mylsel, že jsme o otipl (asi u druhýho příspěvku) špatně:-)
Taky jsem si z počátku myslel, že to je někdo kdo jen nepochopil nadsázku míněnou jako vtip, který navíc rád rozhoduje o tom co budou ostnatní číst a co už pro ně neví vhodné.
Jsem rád, že jsem se zmýlil, je to někdo úplně jiný
A co tě vlastně nemine?
To sice nevím, možná zapoměl napsat, ale podle toho slibu by to taky mohlo být milé překvapení.
Že bych se snad nakonec ještě začal těšit? :-)
Nechci tě strašit, ale nebrala bych to na lehkou váhu. Já jsem si s "přítelem z diskuze" v posledních 2,5 letech užila dost.
..ty seš jen nemocnej člověk..nic víc..běž se léčit magore!!!
Tož, a ty si čí? Dcera anebo trojjediná?
Pozor na ty rody. Treba je to tentokrat pro zmenu muz a mohl by se zlobit... 8-b
Dobře, díky za uporoznění, takže tedy genderovně korektně: potomek... ;-)
No tak tohle teda rozhodně genderově korektní není :o)))
Tož já už fakt nevím...
A vůbec, víte co? Táhněte s tou genderovou korektností do pr..le(*)! ;-))
(*) tento tělesný orgán mají obě pohlaví, takže zde snad nikdo o genderové korektnosti nepochybuje
A co třeba "čubčí syn"? V tom jsou přece obě pohlaví:-p
No, spíš bych navrhovala označení "pozadí" :o)))
To je rozhodně "bezpohlavní" :o)))
Hele, to nám to ty tři grácie pěkně zavařily...
A přitom jako víno se pijí docela obstojně :o)))
Ještě se vůbec tohle víno prodává?!?
Už jsem ho dlouho neviděl. Otázka je, zda je čeho litovat. Jsem sice ze severu Moravy, ale příbuzné mám i na jižní a tak vím, že víno chutná jinak :)
No, je fakt, že tohle víno patřilo mezi lepší značky v dobách, kdy na pultech vládnul Sklemistr a Pražský výběr. Při takové konkurenci chutnal lépe i ovohuč :o)))
Dělá se pořád:http://www.vsvaltice.cz/katalog-vin/gracie/2.html
A pamatuje nekdo z vas Starohradske? Kdyz jsme jeli v 96 Moravu, nekoho napadlo koupit par lahvi. Jeste ted citim tu chlapskou chut s ocasem...
Hmm to je infantilní zábava,seš fakt vylízaná palice psát takový ptákárny,nezlob se na mne. Alláh s náma,zduř.
No to je zase rojení tady
Tak mam od Medveda aktualizovany seznam prudicu a metamorfoz. Nevypada to, ze by se prilis seknul. A kratky taky prilis neni - tedy ten seznam... ;(
Šoupni to sem, ať je v tom jasno ;-)
Mas to v obalce. Popravde - zacinam byt uz asi prilis podezrivavy a zpocatku jsem uvazoval i o "daratu" (dotaz na trikolky). Nastesti to vypada, ze jsem se zmylil a timto se omlouvam. Nejspis si dam zavazek nereagovat v diskusich zalozenych novymi prezdivkami driv, nez po cca trech dnech. ;-)
Na to přece nepotřebuješ statistiky, abys věděl, kdo je kdo...
Já osobně nesouhlasím s tím, že si z našich údajů kdokoli dělá svoje "statistiky" a už vůbec se mi zajídá, pokud tyto údaje poskytuje dalším - ať je to za jakýmkoli účelem.
Je to nakládání s našimi údaji, které jsme uvedli při registraci a tak by tyto údaje měly být pouze majetkem redakce NaKole...
Ke zveřejnění a šíření údajů nikoho neopravňuje ani to, že si jedna magorka zakládá jeden nick za druhým a prudí...
Pokud tomu neudělá přítrž redakce, pak je na každém z nás, zda ji bude ignorovat, nebo mu to bude vadit natolik, že už NaKole neotevře.
A navíc - i když seznam máš - k čemu ti je?!?
K ničemu...
Tak podívejte se. Že registruju nicky s jejich čísly registrace, podle kterých pak poznám,jestli byly založeny účelově s cílem prudit, není žádný sběr citlivých informací. Jsou to údaje běžně dostupné. Při svých VELMI omezených počítačových schopnostech ani nejsem schopen lézt někam, kde jsou uloženy skutečné osobní údaje.
A ještě něco: Tváříte se jako oběť, ale sama dobře víte, že osoby, které tu pod nejrůznějšími nicky prudí na společné diskusi, sem lezou výhradně kvůli VAŠÍ osobě. Nevím (ale tuším), co mezi sebou máte nebo co jste si udělaly, ale poprosil bych vás, abyste si své osobní spory s těmito osobami řešila někde jinde než na zdejším fóru.
Kromě identifikačních čísel a údajů, které o sobě každý zveřejní, si značíš i identifikační číslo, které je u každého unikátní a dále si ještě sám zjišťuješ o některých lidí další údaje.
Minimálně o mě, abych byla konkrétní.
Vystudoval jsi matematiku, takže víš, že pokud existuje jeden jediný případ, který je odlišný od toho, co tvrdíš, pak tvé tvrzení není pravdivé.
A jinak si strč své mentorování do )(.
Nezajímá mě, co ti slečna mnohojmenná pod všemi svými nicky o své ukřivděnosti nakukala. Nevím o co jí jde a nezajímá mě to. Její útoky mě obtěžují stejně jako ostatní zde na diskuzi, ale to je asi tak všechno, co s tím mohu dělat.
Ano, její útoky jsou určeny v největší míře mě, ale to neznamená, že jsem jí cokoli udělala. Ale rozhodně jsi poslední, kdo mě tady bude nabádat k tomu, co mám dělat.
Na závěr jeden citát - už jednou jsem ho použila, ale s radostí to udělám znovu:
"Nedávej druhým to, co nechceš sám - například rady."
Nevidim na tom nic tajneho. ID, nick a priblizne datum registrace Medved neziskal vykradenim databazi, ale jen pozorovanim. Navic datum registrace bude pri trose stesti za chvili videt u vsech nicku.
Mne to pomuze napr k tomu, ze se zbytecne nebudu rozcilovat, kdyz nektery z vyjmenovanych nicku zalozi diskusi a nebudu zbytecne plytvat energii na odpoved.
šoupni to sem ať každej ví vo čom je řeč!
Všichni normální zdejší to vědi nebo to snadno pochopí.
bum podnikl/a DOS útok na nakole.cz... A docela úspěšný, podařilo se mu/jí web zablokovat...
Asi mě máte za jelito - ale co to je ten DOS útok ?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Denial_of_Service
http://cs.wikipedia.org/wiki/Denial_of_Service
No a dDOS je distributed DOS, tedy DOS utok z vice zdroju. Tedy hromadny utok pri kterem je cili znemozneno delat to, co dela. V tomto pripade bum proste zahltil server pozadavky na odeslani noveho prispevku. Fyzicky dDOS by bylo napriklad lynchovani. Ale na to, aby to byl dDOS a ne DOS, musi se sejit vice nez jeden executor. ;-)
Tys mi teda dal... Dva dny tu žiju v mylném domnění, že máš tak chytré auto, že Ti posílá i maily, a ono je to nakonec jinak :-)))
Občas bývá něco jinak, také některé motory a jiné ... mají divné záliby