Dost často se mi stává, že
- nakole "padá" a pomůže jen kompletní zavření okna a znovuotevření apliakce, refresh nepomůže
- mám problémy s přihlášením - občas mě to neustále odhlašuje a opět musím komplet zavřít a znovu otevřít aplikaci. Někdy ovšem nepomůže ani to a musím to zkusit za chvíli.
- když vyskočím z tématu, odhlásí mě to.
- napíšu příspěvek a místo odeslání mě to vyfuckuje hláškou "stránka neexistuje" nebo "Microsoft IE nemohl otevřít tuto stránku..."
- to samé se mi děje, když mi přijde obálka a chci ji otevřít nebo chci někomu obálku poslat
- když vyskočím z tématu přes tlačítko "zpět" pod příspěvkem, tak spadne celé nakole - někdy pomůže refresh, někdy musím aplikaci znovu otevřít
Protože tento jev není vázán na jeden PC, jednu IP adresu ani na konkrétní nick, zajímalo by mě, zda se Vám to stává taky a čím by to asi tak mohlo být, protože mě to teda dost štve...
P.S.
Zajímá mě odstranění problému a nehodlám kvůli tomu otvírat žádná pokračování, takže příspěvky všech mnohojmenných slečen a sušenek okamžitě mažu. A je mi srdečně jedno, jak se to komu zdá diskriminační.
FF - OK
Chrome - OK
IE6 - OK
IE7 - OK
Tedy - ne uplne OK, ale nejedna se o tyto problemy a jsou to spis vyjimky. U FF mam pocit, ze se mi pri 3 a vice otevrenych diskusich obcas kousne, ale muze to delat i neco jineho.
Tenhle problém neznám, nestalo se mi to.
Vlastně nic z toho se mi nestává. Akorát to docela dóóóst dlouho načítá delší témata.
Asi tě to nemá rádo...:))
U mě taky bez problémů, no jednou za čas mě to odhlásí, ale to je spíš výjimka.
Jen to načítání je opravdu strašně pomalé, a to i u témat kde je třeba jen 10 příspěvků.
Já teď mám pěkný problém, neboť mi z domova nakole.cz nefunguje vůbec. Takže když se dostanu někam jinam, tak se sem podívám, jinak mám smůlu. Nebo možná štěstí, že zde nemarním čas. Traceroute mi končí na hos-tr2.ex3k4.rz9.hetzner.de - 213.239.244.113 a dál se nedostanu, ip adresu pro nakole.cz mi DNS server vrátí 78.46.79.211 Jiné weby běží bezproblémů.
Když v Chrome (4.0.249.89 (38071)) vlezu na adresu http://www.nakole.cz/diskuse tak najednou nejsem přihlášen (nevidím sluníčka a přátele a mám tam nevyplněné pole pro jméno a heslo).
Toto nastane po přístupu přes menu, po kliknutí na odkaz pod menu (Nakole.cz > Diskuse), i po zadání této adresy do řádku URL.
V Exploreru Internetowym toto nenastává.
na IE6: nepada ani neodhlasuje. obcas problemy s editaci sveho profilu. nesla pridat fotka a podobne. druhy nebo nektery dalsi den uz OK.
proste ted uz OK , pred par mesici se mi to chovalo mrznouci, kdyz byly otevreny 2 a vic oken z nakole
Mám problém v prohlížeči Chrome po přidání příspěvku.
Když napíši příspěvek, tak se odešle a stránka se mi nastaví na první zahajovací příspěvek, takže pokud se chci dostat k příspěvku na který jsem reagoval, musím se proklikat znovu přes sluníčka.
Druhou věcí je, že se mi po napsání reakce načtou do vlákna nové příspěvky, takže když si vše pročtu, tak to musím znovu projet, jestli mezitím nebyl přidán nový příspěvek. Uvítal bych, pokud by se nové příspěvky nenačítali po přidání reakce.
Jak to máte vy, ostatní uživatelé Chromu?
Za druhe bych taky hlasoval. Nove prispevky nenacitat v prubehu. Riziko vzniku duplicit mi neprijde tak hrozive.
To prvni mi uz myslim funguje OK a na zahajovaci se to nastavi jen kdyz uz za tim, na ktery reaguji, zadny dalsi neni.
Potvrzeno, u posledniho se to deje - prave ted. Ta editace je vazne bezva! ;-)
Právě jsem zjistila, že pokud si otevřu nějaké téma, sloupeček s přáteli, který je normálně nahoře vpravo, se mi přesunul až pod poslední příspěvek diskuze. To je nějaký úmysl?
Mě to funguje furt stejně.
Aha! Že by se mnou špásoval můj PC? 8-)))
Nešpásuje - mě při otevřeném tématu také pravý sloupeček s přáteli odcestoval až úplně dole.
Ale já ho našla až když jsi na to teď upozornila, do té doby jsem neměla potuchy, kam se mi ztratil.
A děje se to nekdy od půlky minulého týdne, do té doby to bylo OK.
Mě toho nefunguje....a žíju s tím :-)))
Ale vážně. Když potvrzuji přátelé v Nastavení, tak mi to dost často hazí "500 Internal Server Error".
Používám prohlížeč strýčka a vše ostatní je OK.
Šlo by nějak zařídit, aby se modrá lišta nahoře (Cykloturistika, městská cyklistika, ..., diskuze) rozvinula jen na kliknutí? Momentálně reaguje už na "najetí" myši. Kolikrát se mi to stane i omylem a pak musím ty roletky zase pracně "balit" zpátky. Děkuji.
Ony by se ty roletky měly zase samy sbalit. Ovšem pokud z nich vyjedeš myší do strany, nesbalí se :o( , ale stačí přes ně přejet nahoru, nebo dolu a odjojujou zpět. Alespoň v mým chromovaným prohlížeči :o)
Některé se celkem obstojně rolují zpět, ale speciálně roletka "Cykloturistika", která mi zakrývá "Přejdi na první nový" je hodně pomalá a neposlušná.
Tak to vidíš, kdyby jsme nebyli cyklotůristi, ale bikeři, bylo by po problému.....
Pravda, dělá mi to taky. Jsem si jist, že to je kvůli IE nějak to špatně chroupe. Stává se to hlavně u témat, kde je víc příspěvků. Když najedeš blbě myší rozbalí se roletka a zatímco on dochroupává, už klikám na přejdi na nový další ale už jsem někde v čudu.ˇ
Řešení je postupovat tempem důchodce, pak se ti to nestane :o)
Hlásím, že v Chrome 4 mi přestalo zlobit přihlášení. Hurá;-)
A jak ti ve 4 chodí vracení se na příspěvek, na který odpovídáš, mně to stále vrhne na první příspěvek a musím se znovu prokousávat k mé odpovědi.
...mě taky (to samé co Tobě) :-(
Ale teď mě to hodilo na můj nový (tj. ten předchozí, na který teď reaguji).
Tak nyní jsem to měl následovně.
V tomto vláknu byl nový příspěvek, klikl jsem na sluníčko a přečetl si ho (od PepikaW), poté se přesunul dolů a dal příspěvek pod tebe a po odeslání jsem byl nastaven na příspěvek PepikaW, po dalším příspěvku jsem byl nastaven na můj poslední.
A po odeslání tohoto příspěvku jsem byl nastaven správně na poslední můj.
Hmmm, tak v mém IE7 mě to hodí vždy na začátek tématu a musím vždy růčo přes sluníčka k mému novému příspěvku doskákat...
Taky tak. A hloupé je, že i když předtím naklikám pár nových příspěvků, po reakci se vrátím na začátek a i ta přečtená sluníčka jsou pořád nepřečtená. Když vyskočím ven, tak zas už si to myslí, že jsem si přečet všechny.
Začíná mi tu chybět filtr na rubriky. Už jsem o něm uvažoval dříve, ale nepálilo mne to.
Nejraději prohlížím z adresy http://nakole.cz/diskuse
a tím, že je každá akce zapsána jako nové téma, mám na titulní stránce asi polovinu témat akce z druhého konce republiky.
Ideálně bych si představoval v profilu (nebo dostupnou z titulní stránky Diskuse) tabulku se seznamem rubrik a zatrhávacími políčky. Z výše uvedené adresy by se pak zobrazovala jen témata, která bych si zatrhnul.
Třeba Lehokola, Cestování nebo Akce mě v podstatě nezajímají, někdo jiný by si zase mohl odfiltrovat třeba Necyklo...
Jo ty myslíš něco jako že by sis uděl pro svůj profil vlastní výběr, které rubriky chcš mít zobrazené a které ne?!?
Zajímavé...
Tak nějak. Přesněji rubriky by zůstaly, a pokud bych hledal konkrétní věc (akci, zemi k cestování), tak bych do ní mohl vlézt přes menu.
Ale na výchozí stránce diskusí (viz to URL výše) by se byla vynechána témata zařazená v "skrytých" (nezatržených) rubrikách.
Teď mě napadá ještě jednodušší věc: téma zařazené do rubriky, kterou jsem označil že mne nezajímá, by se mi nastavilo jako skryté (stejně jako třeba téma od uživatele na mém BL).
Jo, tohle mě ráno taky zarazilo. Po 2 dnech nepřítomnosti to na mě vyplivlo asi 10 - 15 témat na akce z celé rapubliky, z nichž většina se navíc koná třeba v červenci, září, říjnu... Taky bych uvítal možnost to nějak filtrovat.
Naprostý souhlas. Dávám bod ať je to vidět+ viz mira.l níže. Taky jsem se chtěl ráno podívat na nějaké téma co jsme diskutovali včera a bylo až na druhé stránce, protože na první stránce je asi 10 téma s 0 počtem príspěvků. Nic proti ničemu, ale filtr na diskusi by se šiknul.
Když máš všechny příspěvky mezi aktivními, tak se nemůžeš divit...
My co máme selekci přes skryté, tak jsme se z první stránky nikam neodsunuli :o)))
No jasně, ale když někdo vloží 20 akcí (včera+dnes) do kalendáře, musel bych každou zvlášť
- přečíst název, abych zjistil, že mne nezajímá
- otevřít
- označit ke skrytí
- vyzkočit z ní
- najít další dosud nepřečtenou akci, abych provedl celý proces znovu (protože mezitím je to promíchané s normální diskusí).
Což je hodně velkej vopruz.
Stačilo by, kdyby se "akce" dostaly do diskuse až se o nich začne diskutovat, takhle je to skoro jak SPAM.
Jak chceš, aby se o akci diskutovalo, když nevíš, že byla vložena do kalendáře?!?
Mě velmi vyhovuje, že vím hned od začátku, že byla nějaká akce do kalendáře vložena. Taky se můžu rozhodnout, zda ji vrazím mezi oblíbené, abych jipozději snadno našla nebo ji skryju, aby mě už neobtěžovala a mám vystaráno.
P.S.
Václave, to jsi nám zase podal prst, viď?!? :o)))
Tak jak máš sloupeček "nové články", může být další sloupeček (nebo záložka v tomto rámečku) "nově přidáno do kakalendáře" a třeba "nejbližší akce".
Ad podaný prst: Propojit kalendář s diskusí je hodně zajímavá myšlenka, jen to původní diskusi trochu ruší. Chce to najít způsob, jak se o nových akcích zájemci dozví, a ostatní to nebude rušit moc.
Mě by stačilo, kdybych mohl u seznamu diskusí rovnou dávat skrýt, bez otvírání. Kdyby prostě vlevo byl u každé diskuse v seznamu check box a na konci stránky by bylo tlačítko "vybrané skrýt". Většinu diskusí a zejména akcí člověk pozná hned, že je nechce, ale když to primárně nebude v seznamu diskusí, a budu muset třeba někam na seznam akcí vlézt, jak se znám, brzy zapomenu, že nějaký seznam akcí vůbec existuje.
Koukám, že jsem to napsal nějak zmateně, ale nemám sil to napsat znovu a lépe.
Údajně to tak má fungovat, že se to v diskuzi objeví až když někdo v akci klikne na diskutovat. Buďto to někdo odklikává a nediskutuje, nebo to změnili na automatiku. Já jsem u akce, kterou jsem vkládal čekal až někdo zadiskutuje, ale vlítlo to do diskuze možná jenom tím, že někdo potvrdil účast.