Neznáte někdo nějakou super značku Tacháčů. Potřebuju ňákej kvalitní za dobrou cenu. A jestli znáte nějakou fakt skvělou značku tak o ní chci taky vědět. Díky Díky Díky!!!
Absolutně spokojen jsem s mýmTACHÁČEM zn. VDO Cytec 15+.
Cateye, Sigma, VDO, CicloMaster..., Echowell ;-)
Sigma!!!
Sigma a dobrý tachometr? Možná samotný, ale způsob upevnění na vidlici jakousi gumičkou která nedřží a elektrikářskými plastovými pásky na jedno použití je zoufalost. To je dost špatný na zařízení za několik stovek.
Mám Sigmu asi 10 let a pořád funguje. I to připevnění na řídítka je OK.
Jo, ta gumička na uchycení snímače na vidlici se mi taky moc nezdá. Až jednou zpuchří, praskne tak to máš ve výpletu...;-)
Jinak ty elektrikářské stahovací pásky mi připadají úplně ideální. Nevím proč by mi mělo vadit, že jsou "na jedno použití"... Ty to z kola často sundaváš...?
Mám Sigmu na horáku 12 let.Ještě jsem ji nikdy neřešil.
yaris
To tedy zírám ! A to tu gumičku nějak ošetřuješ, silikonem, nebo tak...?
Já to "kritizoval" z neznalosti. Chtěl jsem jen říct, že jsem tomu moc nevěřil... Já sám mám Cateye, tam jsou použity ty elek. pásky...
Já mám sigmu na starém favoritu 7 roků, ničím to neošetřuji a gumička drží. A mimochodem - pořád jede na původní baterii.
Tak super. Hned to budu tlumočit známému, ketrý si nějakou tu Sigmu (BC-1200...???) koupil minulý týden... To bude radosti, jakou udělal dobrou koupi...
Abys to nezakřikl, já mám BC 1200 RDS a po čtrnácti dnech přestal fungovat vysílač (při jízdě na brutálních dlažebních kostkách). Ale bez problému mi ho vyměnili, teď už rok funguje (i na oněch kostkách). Z těch gumiček mám taky obavy.
Moje stížnost na Sigmu byla na bezdrát - možná, že klasickou drátovou ta gumička udrží, ale ten těžší bezdrát se pořád smýkal, tak jsem ho musel přelepit páskou. Došla mi baterka, tak jsem se na bezdrát vys.... a dal jsem tam zpět snímač s drátem od starého tach., který má upevnění na šroub.
On má drátovou verzi, tak snad s tím takovéhle problémy mít nebude...
jsem to říkal, že "SIGMA" je dobráááá
Snad "modrá je dobrá", ne?