Zrovna mne začalo dost zajímat vedlejší vlákno, kdo co zrovna popíjí u rozepsané diskuze a zakladatel některé příspěvky smazal. Tak se pochlubte, co popíjíte takhle po večerech? Já se přiznám, že si zrovna dneska doléčuji rýmu, takže piji jen teplé nápoje, svařené víno se skořicí.
Kua sem to chtěl právě založit. Tak včil tu mám opravdu výbordelné červené.
Jo a hele, ještě mi teď vysvětli, jak je to s tím akvárkem...
V nějaké diskusi sme to probíraly že dostaneš za vejšku rybičky nebo akvárko? Už nevím.
Je, tak na to jsem ouplně zapomněla...
Ale budou mi stačit ty rybičky...
...na másle :o)))
já čaj
...šípkovej... :o)))
Taky se v něm koupeš?
Ty si hlavně dávej pozor, abys to nenalila do klávesky, znáš se :o)
Založ téma "co pije vaše klábosnice" a nechám ji napsat výčet :o)))
Nejkratší životnost u nás měla klábosnice asi 2 hodiny - jen co jsem ji přinesla domů, dětem se do ní podařilo nalít hrnek čaje... A měla to spočtený :o)))
Dodneška si pamatuji jak ten kluk v hospodě u Kyjského rybníka prohlásil: "Vážena paní! Tohle není čajovna, ale hospoda!" :-)
Jo tak na toho se teda zapomenout nedá :o)))
Ale čajíky mi přinesl :o)))
Bernard černý - sváteční ležák. Jeden kus.
A bez cigára -hurááááááá :-)))))
NO čeče nekouřím už půl roku. Ale ta chuť se mi občas vrací.
Hlavně jestli už máš prohrabané ranveje, že si dáváš černé :-)
Hmmm, dvě noční v těch sr...kách za sebou a třikrát den před sebou. Což o to, letadélka maj sucho, jak by ne. Akorát na ty komunikace nějak zapoměli. Zato nám pořídili nové zimní gumy. Jsou výborné, akorát v zimě jezděj hůř než letní. Dneska ráno přejíždim pojížděčku, v dálce světla, někdo roloval. Jedu jedu a koukám, stojim stojim. Normálně sem driftoval jak Varel Fryštenský. Nakonec sem se nějak nasoukal před stopčáru ale je to vážně na pendrek v tomhle dělat. V autě louže jak kdybych měl inkonintenci, smrad z tý močoviny co se tim sype, že se dejchat nedá,všechno klouže jak svině, fakt to teď stojí za to.....
Grog. Pořádně silný, s hodně citrónem, cukrem a hrozinkama.
Nejak jsem vcera prochladl, kdyz jsem rucne s rycem frezoval snih na chalupe, takze jsem si grog dal taky. Ale ted slivovici, rocnik 2002. To me snad uz vyleci. Abych onemocnel i z ni, tak ji tolik zase nevypiju :o)
Doma, při čtení diskuse Nakole zásadně nic nepiju. Při čtení příspěvků některých diskutujících bych se mohl pozvracet, nebo udusit smíchy.
Nic - tím myslím samozřejmě nic pořádného. Nějaké pivko, panáka slivovice, lahvinku vína - to nepočítám :-)
vodu, čistou z dudlíku Camelbak...