Ahoj.
Již třetí den čtu tato vlákna a nevyjadřuji se, neboť to nemá žádnou cenu. Jak si jistě všimnete tak původní vlákno je opět zamčené.
Důvod ?
Zakladatelka vlákna uvádí /copy: Vážení je mi líto, ale Medvědovi se Zlatkou alias s Cofolkou se z tohohle tématu opět podařilo udělat stoku a k tomu toto téma založeno nebylo. Nehodlám podporovat jejich způsob komunikace v tomto tématu, takže toto téma zamykám.
Já tam žádnou stoku nevidím a odvažuji se tvrdit že je tam až na pár detailů vše co se týká tématu které založila.
Musím konstatovat, že její jednání je v rozporu s normálním jednáním a etikou diskuze.
Hodnotím to jako urážlivé vůči zůčastněným.
A proč tedy otvíráš toto téma? Máš nějaký dotaz? Chceš se podělit o něco přínosného nebo vtipného? Nebo si jen otvíráš svou soukromou žumpu?
Otvírám to, neboť to původní bylo již podruhé zamčeno. Také neumíš číst ? Může se do detailu prodiskutovat funkčnost a přínosnost jednotlivých funkcí v diskuzi a je pak předat správcovi k návrhu a řešení což zřejmě ta radka co vše maže a zamyká nebude.
Všimla sis, radka tady smazala příspěvek burajdy. Jak ona to dělá, když to právo máš jenom ty :-o
Co maže radka je mi tak nějak už šumák, ať si maže co chce. V tomto vlákně ale budu mazat hovadiny já. K tomu snad ta fce tady je.
ale copak. Nejdříve to zkritizuješ a potom to užiješ. Něco o kázání vody a pití vína?
Posouzení ponechám jiným nezávislým než těm kteří tu vaří z vody.
Tak to posouzení nech jiným nezávislým a buďto maž a mlč k mazání druhých, nebo brblej a nemaž. Obojí jaksi nejde dohromady.
To zas bude apokalypsa:-p
to jsi mě zastihl s nohou před, hotová apokalypsa.
A co je to ta apokalypsa?
Apokalypsa je kvalitní americký film z prostředí vietnamské války....
21.12.2012 to bude konec světa čili apokalypsa. Takže nick sedí :-)
Já nevím jestli bude, kazí mi to jedna bába co předpověděla 3tí světovou.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-ufo-a-zahady...
Se nám tady roztrhl pytel blech, vzdoro témata nebo je to snad blecholapka ?
Mě by osobně potěšilo, kdyby nebylo možné kopírovat témata.
Jinak řečeno, pokud dané téma nedosáhne 300 příspěvků tak by se k němu nikdo nemohl naingerovat II. III. nebo IV. dílem....
Nevím jestli to budu potřebovat, ale jistě se najdou tací, kteří již mají problém s přáteli.
Tedy myslím, že když budu mít přátel moc, že se mi nevejdou na stránku.
Někdo z dlouhodobějších uživatelů máte tento problém ?
CML ti poradí. Má v přátelích všechny (skoro) :o)))
Centrální mozek lidstva měl chybu a třeba stačí jen ten malý klacík k vypodložení a dál již nebude dělat nenapravitelné chyby. Nebo omyly vedoucí k demagogii. To jest pouhá diskuze, ne realita a aplikace.
Nevrhuji aby se zrušilo hlasování u každého příspěvku a aby se v každém profilu vytvořila záložka pro hlasování pro tu již probíranou karmu diškutéra. Co Vy na to? :-)
a jak zajistíš, že to bude objektivní a bude to nějak vypovídající.
Čas se naklonil vážení a já se odporoučím jet domů. Doufám že si mi na tomto mnou vytvořeném písečku nepoperete, nebudete si plácat bábovičky a dělat tu takříkajíc bordel. Ať tu nemusím toliko mazat kraviny.
Halí belí to je prozatím celý. Ahoj.
Cofolka ti radko vyřizuje že si nemáš brát jí a ani Zlatku do té své navymáchané sprosté huby. Tvé špíny už tu bylo dost.
Toť již nakonec vše k této "diskuzi". :-((
A Zlatko omlouvám se, že jsem to tu nahoře okopírovala. Sry.