:-)
Tak jsem si včera večer ozdobil jedno kolečko, vydrží to dýl a nevopadá :-)
A dal jsem tam pár nádherných skleněných věciček, kterým je už víc než sto roků (!). Vodněkud z podkrkonošských nebo jizerských skláren z doby synů a dcer Jakuba Skláře. A je mi jedno, že letošní "in" skořicová, hnědá a bůhvíjaká barva mi na tomhle stromečku schází, vono to je o něčem jiným...
Prostě a stručně - tyhle starý ozdůbky jsou krásný :-)
Taky byly, ale kde je jim konec. Teď frčej ozdoby z IKEA za hubana.:-(
nemám stromek a ani ozdoby a ani nebudou. Je mi to jedno :-)
Nápodobně :-)
Ozdoby sice ještě nějaké památeční máme, ale celé slavné Vánoce jsem už loni zrušili ;-) Alespoň mezi dospělými v rodině...
A to já zase mám vánoce rád. Je to asi tím, že jsme je vždy prožívali v rodině s dětma a to je o něčem jiném, než chmuřit doma sám. Tohle jsem naštěstí nikdy nezažil a kdyby k tomu došlo, věřím že bych je neměl rád stejně jako Ty a Jurimír.
Tak samozřejmě že děti dárky dostanou, to je samozřejmé. Ale mezi dospělými už to tak neděláme a velký nazdobený stromek také nikdo nevyžaduje... Na to bohatě stačí takový pidi, asi 25cm vysoký, umělý zákrsek v květináči s vestavěnýma žárovičkama a už od výroby integrovanými ozdobnými řetězy :-)
co se mě týče, tak máš pravdu. Vánoce jsem vždycky miloval. Nejhezčí svátky v roce. I z vojny jsem prostě zdrhnul a byly mi fuk důsledky...
ALe teď je rád nemám. Zaprvý mám před nima dva nejhorší měsíce v práci a za druhý se blbě slavěj, když jsi sám...
S tou prací to máme stejné. U nás je od konce října naprostý šílenství, vozej i linky který za celej rok přitáhnou sotva pár kilo.
Taky jsem byl na jedny vánoce sám. Když mi v 23.12.2005 v noci odvezla těhotnou ženu záchranka do nemocnice, tak to moc veselé nebylo. Ale naštěstí to dobře dopadlo a přání, abychom na ty další vánoce už byli tři, se splnilo. Třeba když se ti nepovedly tyhle svátky, třeba se povedou se ty příští. Já ti to moc přeju....
ony už ty minulý...
ALe dík!
Hele, ještě mám pro tebe jeden tip. Co místo nepovedenejch vánoc, slavit to, že budou dny už jenom delší a delší, že bude víc a víc světla! ;-)
já budu radši "slavit" vánoce :-)
S8m a dost jinak než je zvykem, ale myslím, že i tak to snad bud epěkný. Jen trošku smutný... Pošlu ti pak nějaký fotky a posoudíš...
Vim, co bych na Tvem miste delal ja. Uz jsem takhle kdysi vyrazil na Silvestra. Kanoj, bagaz a pekne po Vltave dolu. ;-) Nebo na kole?
Tak to buď rád, že to máš. Chtěl jsem letos doplnit výbavu a koupit takový ty klasický, český, skleněný, ručně dělaný ozdobičky. Myslíš, že to seženeš? Kulový. Všude maj ten čínskej plastovej šunt a ještě si dovolej to vychvalovat, jako že je to nerozbitný. Bodejť by bylo, když to sou obarvený pinpongový míčky. Děs.
Hezky to vyřešila mladá. Příjdu do kšeftu, prcka za ruku a řikám "máte ozdobičky? - jaký?" A vedle mě - "ale my nechceme ten čínskej čunt, ten si nechte, my chceme pořádný!" No tak sme zase šli.....:-)
Šikovná holčička. Po tatínkovi? 8-))
To se mi zase vymstilo, že sem si doma nedával bacha na zobák. A to se s dětma musí. Ony se tvářej, že se věnujou něčemu jinýmu, že neposlouchaj. Ale poslouchaj a jak!
Jako když jsme šli kupovat pytlíky do vysavače. Doma sme nějak řešili, že je potřeba to koupit, že už tu máme fakt binec. No a co myslíš? Prodavačce se dostalo čtvrthodinový přednášky o tom, jak máme doma všude špínu, nahoře i dole, bordel všude už úplně hroznej, že se v tom fakt už nedá žít a že jestli se ten vysavač nedá dohromady, tak že na to maminka už vážně kašle. A to to přednáší velice spisovně, jak má trénink ze školky.V podstatě z toho vyplynulo, že žijeme jak houmlesáci. Prodavačka řvala smíchy, já už méně.
8-)))))))))))))))))))))))
Za pár let na to budeš jen vzpomínat. Tak si teď užívej, dokud můžeš.
Radka se tomu směje, ale malé děti říkaj obvykle pravdu - u vás to musí být děsný :-)))
No já nevim, já prej zase docela dobře fantasíroval. Máma dává na sešlostech k dobrému, kterak s malym Ivánkem cestovala tramvají a když okolo projíždělo pilicejní auto, tehdy VB, prohlásil jsem "Hele mami, policajti si zase jedou pro tátu, musíme rychle domu, než nám ho odvezou" Tak chudák máma vystoupila a počkala na další tramvaj, lidi prej na ní koukali s lítostí. :-)))