Ahoj,
tak Vánoce jsou za dveřmi a tak je tu i tradiční předVánoční akce Nepetche, aneb kdo nepeče, jede na kole.
(Kdo peče, ten holt na kolo petche...)
SRAZ: v 10:00 na Zličíně u metra
TRASA: Zličín - Stodůlky - Řeporyje - Dalejské údolí - Prokopské údolí a pak pořád dolů až k Vltavě.
Podle chuti zakončíme v restauraci Vltava na náplavce anebo prostě někde jinde.
O kilometrech to nebude, o náročnosti už vůbec, ale bude asfalt i terén.
Jo a sebou, samozřejmě, cukroví - nejlépe bez kakaa, čokolády a rumu :o)))
Takže kdo nebude na horách, toho ráda uvidím :o)))
Právě jsem koukala na předpověď počasí. Jsem docela ráda, že letos zůstanu doma v teple. I když hlavním důvodem je, že můj "osobní řidič" bude ve stejném termínu sjíždět na lyžích alpské stráně. 8-)
"hlavní důvod" je výmluva!!!
20.12. Plzeň hl.n. 7:10 R 965
Praha hl.n. 8:58
a bere kola....
Proč prostě neřekneš, že nechceš? :-)
Zrovna od tebe to sedí! ;-) Taky se nezúčastníš!
Tak jo, pravda je, že nezvládám jízdu na jezdících schodech s kolem v náručí. Takže bych se nedostala z nádraží na Zličín a pak zpátky metrem na nádraží a posléze domů. To víš, v Plzni trénovat nemůžu. 8-)))
jasně, ale já jdu do práce a nemaskuju to něčím jiným :-)
tak ho nenos v náručí. Normálně vele něj stůj, drž ho za řidítka a nic nedělej....
:-)
Já při tom teda ještě mívám zabrzděno, ono se kolu jinak docela chce sjet dolů ;-)
Když já mám problém jezdit ty vaše dlouhé schody do krtka a z krtka, kde není žádný svislý směr, i bez kola. Natož s kolem!
Je te to nekdy naucim.
A ještě mám slíbenu výuku rozjezdů v prudkém kopci. Koukala jsem tady v diskuzi na Grossglokner. Nic pro mě, dokud se ty rozjezdy nenaučím. 8-))
Ano, vyuka rozjezdu v kopci plati. Co se tyce teto nedele nevim, proto zatim sem nic neslibuji, ale kdyz bude sjizdno, mozna se pridam a pak neni problem te vyzvednout na Smeechowe a naucit te jezdit po schodech. Klidne i na kole, alespon smerem dolu to jde urcite :-)
Tak koukám že všichni zítra pečou.
Neboj, nepečou :o)))
Jedeme :o)))
Tak si to užijte ale já ještě likviduji zbytky choroby co na mně skočila minulý týden.Takže nejedu.
Tak co, jeli jste? Počasí bylo krásný, ne?
Samozřejmě :o)))
Jeli jsme nakonec 4 a byla to paráda - ticho, nikde nikdo a sníh křupal pod kolama :o)))
Fotky nejsou, ačkoli jsem si sebou vzala mobil s foťákem - když mi po 4 km zahlásil tacháč, že v téhle zimě teda nemaká, tak jsem radši mobil nechala ukrytý v tašce a ani jsem ho nevyndavala. Ostatně představa, že budu sundavat/nandavat/sundavat/nandavat... rukavice také nebyla příjemná.
Takže jen pár slov
http://www.vrstevnice.com/akce/2009/12prosinec...
Na Štěpána bez Štěpána letos nevyjedu, protože je Nakolácká Povánoční, takže už plánuji Novoroční :o)))
Ja byl teda taky, ale jen u nas - na presun do Prahy to fakt nebylo. Vyjel jsem v devet a ve dvanact byl zpatky doma uplnne zmrzlej. Trasa: pres Halouny na hreben, k Dernerum, na Skalku na cajik s rumikem a dal po hrebeni az k Chlumu, dolu do Revnice a domu. Kolik to bylo km nevim, ale urcite se mi to do kopce libilo mnohem vice nez zaverecny sjezd.