Tak to je paráda, ale nemohlo by ještě zmizet to vyskakovací okno "zpráva byla odeslána", normálně konverzuji v "obálkovém okně" a po každé zprávě to vyskakuje, ach jo.
Když už se mluví o obálkách, tak bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo zařídit aby když listuju NAKOLE a příjde mi obálka nebo nová zpráva do již otevřené(na pozadí)konverzace, tak aby počítač vyloudil nejakej zvuk.
Dost často se mi stavá že s někým píšu a protože má dlouhé odezvy tak mezitím krauluju webem no a protože čas u PC plyne každýmu jinak tak najednou zjistím (za 20-30min) že se konverzace rozpadla, protože toho druhýho to přestalo bavit čekat až mu zase odepíšu.
Stačilo by pípnutí buď jedno nebo při každý aktualizaci okna dokud si to nepřečtu.
O konkrétní ergonomii se dá podiskutovat...
Díky.
ne ne, žádné zvuky ;-). Bohatě by stačilo, kdyby se jako dřív změnil titulek okna (zobrazilo to před titulkem hvězdičku)
Radius měl zřejmě na mysli "novou obálku", ne nový příspěvěk do diskuze.
..ale to co píšeš by taky nebylo k zahození.
Jako další zlepšení :-) Představa že jsem upozorněn na nový příspěvek ve vlákně které mě zajímá (si pro tento účel označím) a chci ho sledovat taky vypadá dobře...
Ostatně na BF lze zvolit při (reakci na něčí příspěvek)/(přidání přispěvku) možnost upozornění pomocí mailu při následné reakci na (můj příspěvek)/(moji reakci). Je to sice dřevěné ale funguje to...
Hvězdička by byla dobrá ale i tak to často přehlídnu...
Co by Ti na tom vadilo, kdyby to šlo nastavit v profilu ON/OFF + způsob chování této funkce když je zapnutá ?
Přesně z tohodle důvodu všechny posílam do ICQ když chtěj diskutovat, protože obálky na NAKOLE nejsou dotažený.
POKUD by to bylo standardně OFF, a hlavně to i fungovalo, tak proč ne; ať to klidně na tebe třebas i bučí... :-))
..no pokud by šlo vybrat i z nějaké nabídky jaký zvuk to bude tak klidně i bučet :-))
Default samozřejmě OFF, souhlas.
Pro tento ucel bych navrhoval mp3 - zvuk skripajiciho retezu. Skripalo by to trvale, dokud bys vzkaz neprecetl a neopsal do kontrolniho ramecku kazdy znak na prvociselne pozici a neodclicknul 7x za sebou, ze to myswlis doopravdy doopravdy.
Co domovní zvonek, jaký měla Adamsova rodina? :-)
http://www.addamsfamily.com/addams/doorbell.wav
E e, nejlepší zvuk vždycky byl jen ten, který vydává superfasticus speedicus :-D
http://www.ibiblio.org/pub/multimedia/pc-sounds...
hlavně to ne!
Fakt nechápu ten odpor...přečti si, co jsem k tomu tady už napsal a hoď jsem aspoň rozumnej protiargument. Tyhle výkřiky do tmy se mi moc líbí.
jakej chceš argument? :-O
Mě osobně ty zvukový signály serou a vadí a tak je nechci.
Ty jo.
fajn, tos řekl a já řekl, že já to nechci. Co o tom víc diskutovat a snášet "argumenty" Nerozumím.... Já tě přece nechci a nemíním přesvědčovat o tom, že bys to taky neměl chtít nebo obráceně. Tys pro a já jsme proti. Tady není prostor pro diskusi. Jen jsem chtěl říct, že to nechci a je na správci, aby se rozhodl, co udělá...
ALe když nebudu moci říct, že to nechci a ostatní taky a bude se smět jen souhlasit, tak si bude myslelt, že to všichni chtějí. Nevím, proč nemůžu nesouhlasit, ale to, že ti vadí, že s tebou nesouhlasím mi nesedí k tomu jak tě znám...
..jestli by Ti to vadilo i když by si mohl vybrat jestli to budeš mit zapnutý nebo vypnutý (bez týhle možnosti to nechci taky) a po uvedení téhle funkce do provozu bude vždycky vypnutá,.... pak diskuze skončila a je to názor proti názoru a já to respektuju.
jsem na tom jako petrp, taky mám veškeré zvuky vypnuté, ale upozornění by mi vyhovovalo. takhle, když si s někým píši, tak musím neustále koukat, jestli nepřišla nová obálka. mohla by obálka vyskočit jako v mailu :-) ?
ano.
podle mne by tahle vychytávka zpomalovala server a už teď se to načítá neúnosně dlouho.
Schází mi tu spousta jiných a pro mne osobně mnohem důležitějších věcí, kterými by se měl správce zabývat a když se bude zabývat tímhle, nebude mít čas na to důležité. Např vypnout o kýnko, co mi hlásí, že jsem odeslal zprávu (přijde mi to jako by mi kamarád jdoucí se mnou na procházku říkal jestli svítí slunce a že jdeme po dlažbě nebo po asfaltu atd. Zkrátka hlásí to věci zjevné. Zkrátka hlásí to věci zjevné. Uvědomuju si, že jsem tu zprávu odeslal, tak blbě na tom nejsem:-) )
nebo to, že se tu nedá v podstaě moc hledat. Strom neexistuje a vyhledávání, které tu je z 50% nic nenajde a ke kvalitě toho, které tu bylo má asi tak daleko jako trabant k mercedesu.
Zkrátka už to tu celkem funguje, ale je tu ještě spousta práce a já stejně jako asi ty, chci, aby správce dělal to podstatné a důležité a to nepodstatné buď sklil uplně nebo nechal do další vlny. Všechno najednou dělat nemůže. I takhle si myslím, že tímhle webem tráví spoustu času (a za to moc díky!!)
Rozdíl je, co jeden každý z nás považuje za podstatný. Ty pípání zpráv a já nikoliv, což jsme si řekli dvěma příspěvkama...
Mám při obálkování jiný problém:
Pokud se vyskytne v nějaké obálkové komunikací internetový odkaz, začne to zlobit. Při otevření nové obálky, ta tak po 10 sekundách zmizí a automaticky se text posune nahoru a zastaví se vlastně až o onen internetový odkaz. Posunout zpátky to nijak nejde. Tak jedině znovu zavřít a otevřít, a tak 10 s pořád dokola pokud je text v obálce delší, než ho celý přečteš. A pokud je to obálka od někoho koho nemám v přátelích, tak nemám šanci si to přečíst, protože se k textu už nejde vrátit.
Dělá to ještě někomu? Používám EI.
dělá. Zatím jsme to odstraňovali tím, že jsme si vyměnili cca 60 obálek s tečkou či jiným nesmyslelm a tím se to posunulo mimo zaznamenávanou historii, nicméně uznávám, že je to poněkud krkolomné řešení :-)
Mohl bych poprosit o screenshot obrazovky, kde by byl videt tento problem? Testoval jsem to ted v IE6 a tam me to nedela.
Po pár vteřinách to udělá tohle:
http://www.mall.cz/silnicni-kola/scott-cr1-team... />
Je velký rozdíl mezi Ultegrou a 105kou ?
Někde jsem četl že poslední verze těhle sad se příliš neliší.
Chtěl jsem se do 50tis vlézt i s ostatním příslušenstvím.
Tohle je vlastně část první obálky, na kterou se to celé posune. Nad ní je dalších 20, ke kterým se pak nedá dostat.
Doufám, že dotyčnému tohle zveřejnění nebude vadit. Dělá to i jiných přátel.
Ja to tu vidim normalne. Je tam nekolik ENTERU, ale to muze pochazet od odesilatele.
Moc by me v nalezeni problemu pomohl tzv. screenshot. Jak ho udelat je popsane treba tady:
http://www.iprotebe.cz/jak-udelat-screenshot...
Vysledny soubor prosim poslat na [email protected].
Poslal jsem ti mejla. Snad jsem to udělal dobře podle toho návodu.
jj, je to super. Vecer se na to podivam.
Dík.
Muzes to, prosim, zkontrolovat, jestli se to zlepsilo?
Super!
Už to nedělá! Chová se to normálně.
Díky.
Doufám že ze sebe teď neudělám debila :-)
Chci poslat zprávu nepřihlášenému "příteli" a jakmile kliknu myší do okénka pro psaní zprávy, tak to na mne začne hulákat, že "tomuto uživateli nemůžete poslat zprávu..."
To to má blbě nastaveno protistrana, nebo se to podělalo s tím vypnutím zasílání zpráv na maila ??? ;-)