Tak to vypadá, že se mi to konečně podaří dodělat, a že byste mohli mít pod stromeček videa ze srazu resp. ze srazů 2008 a 2009 plus velké překvapení a možná i nějaký ten bonusík. Kdo chce ať píše na [email protected] Cena za kousek vč. poštovného bude 180 peněz.
Tak mi včera dorazilo DVD ze srazů. Je to moc fajn zase si to osvěžit. Díky Honzo.
Taky mi včera došlo....pěkný, připojuji se k díkům...
asi se někde vloudila chybička, peníze jsem poslal v prosinci a dvd furt nikde
Posli jeste jednou adresu na mail [email protected]. Jak jsi to platil?
Jeste jsem v prubehu zaznamenal, ze nekomu neco nefungovalo. Dejte vedet. Budu ted vypalovat dalsi davku, tak to znovu rozposlu.
přeposlal jsem to hned 4. furt žádná odezva dostal jsi ten mejl?
Ospravedlňujeme sa všetkým, ktorý poslali peniaze a zatiaľ im neprišlo DVD. Ak máte nejaké reklamácie (či ešte nedorazilo DVD, alebo to čo prišlo nebolo funkčné)prosím adresujte na [email protected]. Myslím, že rozmazávať to na fóre nie je férové. Honza je momentálne na služobnej ceste v Belgicku, tak prípadné reklamácie smerujte na mňa (Miro Ozimý).
rozmázávání ??? spíš jediný komunikační kanál , který funguje. Honzovi jsem poslal mejl 3x a ani jednou se mi nezmínil že tu nebude ať se obrátím na někoho jiného (odepíšu na jinou adresu), i když v normálně by to mělo být tak že když odjíždím tak svoji agendu někomu předám.