můžete mi někdo objasnit jak je to s vidlí na meridě sp. e. d. 05? Na webu inzerujou manitou splice comp 80 mm a v oficiálním katalogu je ta samá, ale 100 mm.
já bych to vyřešil tím, že bych se zašel podívat do krámu.Mělo by to být nejjistější
To jsem zkusil, ale opět jsem viděl obě dvě verze. Nikdo z prodávajícch nebyl schopnej říct co je správně
Jednoduche - aku chces, taku si pytaj... a ze inac ho nepreberies ;)
taky řešení
Ja som na NETe videl moj buduci bike s ciernymi gumami s cervenym pasikom, a v obchode visel bez toho cerveneho pasika na gumach. A kedze som chcel 21,5 palcovy, a oni mali vyveseny 19,5 palcovy, poziadal som ich, ze ak by sa dalo, tak nech ma tie cervene pasiky, no ak by sa nedalo, tak zoberiem aj bez nich.
No a dosiel mi presne taky, aky som chcel...
Predavac mi sice vravel, ze mi vymeni plaste, za ake chcem (pripadne dolpatok, samozrejme), ale ja nie, chcem take, ake su original...
Jednoducho - v dnesnej dobe Ti predajcovia vyjdu v ustrety, ak chcu mat biznis.
a kterou bys chtěl raději?
určitě tu 100mm, napadlo mě jestli nižší zdvih nedávají třeba na menší rámy a na 22 a 24 třeba tu 100 mm ???
On je problém v tom, že samotný prodavač není schopen říct, jaká z těch dvou to je. Nemám pravdu, newmane? A jinak Tě vítám ta tomhle webu.
Díky díky. Přesně, kolikrát nevědí co vlastně prodávají. A mimochodem něco podobného jsem objevil u meridy speed disc 2005 - použití vidlic suntour xc 75 mm versus rock shox Judy, taky pěkný zmatky
Mohl bys dát svůj názor do "hydraulická kotoučovka Shimano deore?". Slyšel jsem, že jrzdíš tyhle brzdy.