Jak vlastně dopadlo to hlasování,nějak mi to teď nesedí a moc tu teď nelezu, když něco v diskusi hledám, tak to zas musím projíždět celé, něž chytnu stopu člena. Co dělám blbě, je v tom teď jiná orientace ? Bude tedy strom ve vypisu diskusi, psalo se už někde o výsledku ? Dík za odepsání
Hlasování dopadlo pro strom. Teď se nejspíš už jen čeká na realizaci. Ale nejsem si jistý, jestli tento "strom" usnadní vyhledávání diskusí. Spíš jen zrychlí nalezení jednotlivých příspěvků v rámci konkrétní diskuse.
Kdo chce zkusit staronovy strom, v nastaveni uzivatele si zaskrtnete polozku "zobrazovat souhrnný strom v diskusi".
Tisíceré díky za strom. I když má to jeden háček: Protože text stromu je modrý, nebyl v mé původně zvolené barvě pozadí téměř vůbec vidět. Budu si tudíž muset zvolit úplně jinou, nejspíš podstatně světlejší, aby modrý text dostatečně kontrastně vystupoval. S takovým pozadím ale zase budou trochu splývat rámečky příspěvků. Snad se to ale podaří nějak vybalancovat. Jo, a na to menší písmo si snad zvyknu. :o))
Rád bych zopakoval jedno své neskromné přání: Bylo by možné vrátit původní způsob vyhledávání? Ten byl naprosto dokonalý. Se současnými omezenými možnostmi se to nedá srovnat.
Akorát mi tu teď chybí, že nemám nad čím remcat:-p
Sice jsem nebyl z těch, co po stromu volali, ale semo tamo ho použiji. Čtu tu chválu na možnost si určit, jestli strom chci vidět, nebo nechci, ale minulý systém mi přišel lepší, jelikož jsem si mohl strom skrýt a zobrazit u každé diskuse. Nyní ho musím zapnout v menu a mám ho zobrazený vždy, nebo nikdy, pokud ho vypnu,.
Uvítal bych tedy, pokud by se strom dal sbalit i u prvního příspěvku a to, že jsem si strom sbalil si server pamatoval. Rozbalit bych si ho mohl jenom v případě, že bych ho potřeboval.