Ahoj, zrovna včera jsem narazil na tohle:
http://fitness.rozumne.info/pridavne-pedaly-se...
Přijde mi to ale spíš jako kuriozita (jiným slovem pitomost :-)), netuším ani, jak to má přesně fungovat.
Osobně mi připadá, že aby šlo k odrážedlu přidělat pedály, musíš ho zbavit většiny výhod odrážedla, především snadné přenosnosti a nízké hmotnosti. Takže pokud bych měl už tříleté dítě, které by na to mělo dostatečný vzrůst, vzal bych 12ku kolo a odmontoval pro začátek pedály...
Ahojky, tak už i my jsme koupili odrážedlo (kolo bez šlapek) pro toho našeho prostředního. Dostal ho ke 3. narozeninám. No a za 3 dny, co na něm jezdil dostal od Authora 12ku (Jet) a od prvního dne na něm šlape bez přídavných koleček (ty jsme vymontovali hned na prodejně) jako ďas. Teď vždycky když jede, tak si říká "cyklista" :-))
A my jsme také na něj hrdí, že za 3 dny na odrážedle se naučil držet rovnováhu a jezdí bez koleček. Jen škoda, že takové odrážedla nebyli před 4 lety (tedy mi jsme o nich ještě nevěděli), protože to by jsme ho pořídili pro toho staršího, kterýmu jsme sundavali kolečka až na 16ce v jeho skoro 5 letech. Ten pořád padal a pak sekl s kolem a nechtěl na něm jezdit. A tím chci hlavně říct, že ať je to jakékoli odrážedlo (drahé nebo levné), odrážedlo je prostě super věc. Myšleno odrážedlo (né motorka a podobné).
Zdravím všechny. Martina a spol ;)