aneb mirekbiků má problém!
No já absolutně nevydejchávám, že se náš přítel N.M.B. (= NeregMirekBik) hlásí pod nějakým číslem jako někde v lágru - to je teda nějaký tóóó :-).
S tím se musí co nejrychlejc něco dělat - mně se čísla už pletou a až by vás takových bylo víc, tak bych prostě nevěděl co od koho je...
(jinak - důvěrně mezi náma, příteli - až vyhrajem volby a na lednickým minaretu místo těch zlatejch půlměsíců vztyčíme rudý hvězdy - a začne se řešit, kdo je teda první na řadě - tak Ti to z čistýho přátelství včas oznámím :-))) ).
Správný biker se neregistruje.
správnej biker to má vstrašně těžký. TOlik pravidel není ani v silniční vyhlášce... :-D
Správný biker činí v tomto pravidly zaneřáděném systému pokus o odpověď:
Fuck regulation !
(pozn.:"vyhláška" už je zákon !)
To sem teda zvědav jestli se to zobrazí, jestli mne to rovnou nevymaže, nedá do mrakodrapu nepřátel, neškrtne mi to Sluníčko nebo mi to nepřidá funkci "zabalit" a vztyčený prostředník mezi dvěma palcema, magořinajirousovina.
Fuck, fuck.... to bude ňáká sprosťárna, že jo? Řek bych, že nějakej krajovej jižanskej výraz... :-)))
Nojo - holt nám tady někdo porodil dítě, který je bohužel dementní. A my - protože jsme v civilizovaný společnosti - ho budem (asi) piplat.