Chci se zeptat,zda někdo nemá starší dětské kolo-odrážedlo Trotter.
Zkusím přidat foto,ale nevím zda se mi podaří...a taky myslím,že je to novinka,takže staré asi nikdo vlastnit nebude..ale i tak dík.
http://www.cykloprivesy.com/trotter.gif
Nevíš od kolika je to let?
Joe-mělo by to být od dvou...Je to vlastně jako "dvanáctka" kolo,akorátže bez šlapek a lehké-z hliníku...
Tak to vnučka ještě chvilku musí počkat. Ale vypadá to hezky. :')
A kolik jí je?No ono mladší dítě by asi tu rovnováhu neudrželo.Není to jako normální odrážedlo,které stojí samo na zemi,ale musí udržovat tu rovnováhu-o to mi právě šlo,že se tak naučí držet rovnováhu a připraví pro jízdu na kole...ale bylo zamítnuto:-((Prý se koupí normální kolo...
Teprv rok jí byl. To já tak plánuju dopředu. Mám výhodu, že jako dárek mi to nikdo zamítnou nemůže. Raději se nebudu nikoho ptát. :')
No tak to jo-myslím,že na vánoce se to klidně snese-však záruka je dva roky!A mimochodem teď jsem objevila další prodejnu,kde něco podobného vyrábí /kolokolběh-se to jmenuje/ a je to uplně to samé /malé kolo bez šlapek/ stojí to 1600Kč-o stovku víc,a ještě to není z hliníku-a váží to pět kilo.Narozdíl od Trotteru,který váží necelý dvě kila!
No tak u nás by to taky nebylo zamítnuto-kdyby nešlo o peníze!
Je to MNOHEM lepší než kolo s kolečky. Syn jej má už půl roku (od tří let) a po 2 měsících udržel sám rovnováhu. Odrážedlo je lehoučké, všude si vyjede sám a já jej nemusím tlačit či nosit mu jej. určitě koupíme další i pro dceru!!!
Já teda nevím co tady řešíte,jestli to kolo bez šlapátek tak to jsme si před několika lety vyrobili sami a úplně jednoduše.V kontejneru bylo vyhozené malé kolo 12,z toho jsme odstranili vše na šlapání,hodila se nová barva a šlapadlo bylo jak vyšité.Dcera se na něm brzy naučila držet rovnováhu a přechod na normální kolo trval asi dvě hodiny a uměla jezdit.Jediná nevýhoda je-jako u všech odrážedel-brždění,na to musí být odolné podrážky :o))
Překlep-ne šlapadlo ale odrážedlo :o))
řešíme třeba to,že toto "odrážedlo" je z hliníků a tudíž lehké...
hahaha, zastavam se moniky, vaha zas neni ak dulezita, spis to co se na tom to decko nauci...
existuje aji z preklizky :-))) :
http://www.likeabike.co.uk/about-likeabike.php
nemyslim si ze by to byl velky problem vyrobit, co rikate panove?
n.
Pokud je k dispozici materiál, tak bych to tipnul na jeden den zábavy s přímořezkou a vrtačkou (bez laku). Cena určitě trojmístná.
No já myslím,že váha důležitá je.Ale pokkud ten rozdíl není až tak velký,tak asi ne..Nějaké půlkilo asi nerozhoduje...Náš mladý má kolo dělané /tři roky/ a docela těžko s ním manipuluje.Jakože si ho sám naveze třeba na menší schodek-narozdíl od kupovaného-lehčího,s kterým si "úřaduje" bez problémů....
Jojo, já tlačit kočárek s mladší dcerou a ještě tahat či tlačit kluka na kole.....tak nevím. Ty necelé 2 kila uveze sám opravdu i po schodech nahoru.
Já jsem koupil v hypermarketu laciné kolo, ani nevím jakou to mělo velikost. Kolečka to má jenom z nějaké pěny a vzadu byl nasazený "furtšlap". Malej ho dostal k 2 narozeninám ale bylo takřka nepoužitelné. Tak jsem sundal vše okolo šlapání, přední brzdu a úplně zkrátil sedlovou trubku. Do měsíce se na tom naučil držet rovnováhu a teď mu budou dva a půl a dělá na tom psí kusy. Stálo mne 699 kč a trochu námahy ale radost malýho je bezmezná .
nechcem robit antireklamu vyrobcom odrazadiel, ale dcera (3,5r) sa do tyzdna naucila na "oholenom" detskom bicykli drzat rovnovahu, a za dva tri tyzdne uz bicyklovala s pedalmi. priebeh ucenia v drvivej vacsine rovnaky u vsetkych deti. myslim ze na ten mesiac sa to neoplati kupovat.
Já ho mám a dcera se díky němu naučila do měsíce na kole bez přídavných koleček. Je úžasně lehký a když jsem ho pak měla poponést do kopce, je váha důležitá. Ale je fakt, že kdybych neměla další děti, tak bych se na to vykašlala, je to dost drahá sranda.
ahojky...
nevlastním ale mám díky tobě super tip na dárek k narozkám malému rošťákovi...
http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=4750
prima den...Jana