reklama

Zaseklý klín představce

Chtěl jsem si poupravit výšku řidítek na nedávno zakoupeném kole - má představec s klínem. Podle návodu jsem povolil šroub - ale nešlo je zasunout níž. Tak jsem zkusil poklepat paličkou na šroub abych pohnul s klínem - opět nic. Vypadá to, že ho tam výrobce nacpal tak, že se zasekl nebo "zarostl". Jak ho rozhýbat abych něco nezničil? Mám odpruženou vidli takže bych na něj teoreticky mohl i odspodu.

[ Zpět ]
Datum: 16.08.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (TWISTR ([email protected]))
  • Re: Zaseklý klín představce

Zeptej se na www.bajk.cz. Tam je mechanik, kterej umí repasovat i zapouzdřenej střed.

[ Zpět ]
    Datum: 17.08.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (abernathy)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Zaseklý klín představce

Pokud nejde uvolnit klepanim na sroub tak bych zkusil nalit tam brzdovou kapalinu nebo nejaky povolovaci sprej,nechal bych to pusobit treba pres noc a rano bych do toho zase zkusil prastit.Pokud ani to nepujde tak uz me napadaji jen drsne metody typu odvrtavani apod.

[ Zpět ]
    Datum: 17.08.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (lada)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

318 cyklistů (3 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | dnes

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024