Hoj, je tu někdo normální, kdo nejede na SL do Brna a a jel by provětrat kolo?
Točná, Halouny, Karšltejn, či kamkoli jinam.
Tak já u tebe nejsem normální, jo? :-p
Počasí se konečně začíná umoudřovat a sluníčko ukazuje svou tvář, tak je přece NORMÁLNÍ sednou na kolo a jet na vyjížďku.
no je fakt, že v neděli má snad pršet a já přes týden slunce ani nezahlédnu a v sobotu se jedu dobrovolně zase někam zavřít.....
Tak jo máš pravdu, souhlas, nejsem normální.... :o(
Ale já to beru jako společenskou událost. Tedy pokec s lidma atd.
Neboj, takových je nás víc :o)))
Hele, co mi to tady zasí..te Brňáci :-))))
Tak nevím jestli jsem normální ale jestli nebudu muset do práce tak bych jel.Dám vědět.Jinak koukám že se zase musím učit.Zatracený počítače.
Od kolika a kde sraz? Jsme dva a kamarad potrebuje byt doma ve 4, takze kdyz se budeme nekde moci ucinne trhnout... Pripadne muzu v Praze cca 5 lidi (i s nami dvema) nalozit a vyjet autem.
Konečně pořádný příspěvek.
Takže viděl bych to v 9:40 pod Barandovským mostem na bránické straně.
S ohledem na to, že potřebujete být ve 4 doma, tak bychom jeli směr Točná, okolo Jílového a tak nějak se tam pomotáme, aby to bylo potom do Pha kousek.
Kolik je prihlasenych? Mohli bychom kousek za Prahu autem (Mnisek, Halouny, ...?) , udelat kolecko, my bychom se vratili autem a vy po vlastni ose...
Ty co tu vidíš, tzn. já, vy dva a případně fousáč.
Abych pravdu řekl, mně se autem nikam nechce. Zrovna do Haloun je slušná cesta ze Zbraslavi přes Cukrák.
Točná je také kousek od Baraňdáku, od Jílového se dá do Pha dostat do 30 minut skoro odkudkoli.
Jeste zmena. Uz jsme mozna (podle pocasi v sobotu rano) tri. A ten treti je ze Zlicina...
Hod mi do obalky mobil, jeste bych to v sobotu rano upresnil.
Kdybychom byli tri, tak vyjizdime ze Zlicina. Videl bych to tak na 50 na 50...
OK?
Nakonec jsme se na vyjížďku sešli 3 (já, Murphy a Stan) u Barandovského mostu, projeli se kousek po Točné a na Zbraslavi se srazili s Meduzou a pokračovali směr Brdy po klasice.
V Letech jsme dali pozdní obídek a kluci se vydali směr Praha okolo vody a já s Medúzou si ještě vystoupali na druhé straně na hřeben, dali hupíky nad Černošicemi a potom pokračovali přes Staňkovku do Radotína kde jsme mazali domů.
Díky všem, bylo to hezké a překvapivě suché (po těch deštích) :-))
Mně to nakonec dalo Baťovských 99 km a 1 414 m up.
Ještě že jsem nikam nejel můj zadní tlumič si patrne vzal zimní prázdniny,takže si přes víkend natřásám pozadí na pražské dlažbě na zamčeném.Uvidímm v pondělí v servisu.
Dekuji autorovi vyjizdky. Od Barr mostu zpet 70 km.
TrackAn - 830,277 m up.
Utrack.crempa.net - 1150 m up.
Takze jsi mel pravdu. ;-(
Doporucuji tedy TrackAn ve spojeni s GPSBabelem pro konverzi souboru do OziExplorer formatu (.plt)
http://people.ksp.sk/~tino/gps/Trackan.zip
http://www.gpsbabel.org/download.html
Mně cyklocomp spočítal cca 1 000 m při obědě, takže je předpoklad, že jste mohli mít ještě tak 20 - 30 navíc za cestu domů okolo vody.
Spis jsi neco mel uz predtim.
Nebo ten comp neeliminuje male hupy, kdezto trackan je zahladi.
Takze doporucujes pouzivat oboji a pak udelat prumer? ;-)
Předtím jsem určitě měl 38 metrů a na obědě 1 009. Těžko říct, co počítá lépe. Nevím jak v tvé navigaci, ale v té mé je možné vynulovat hodnotu a po vyjížďce si to zkontrolovat s tím co ti spočítají ty dva programy a časem uvidíš.
Zkusil jsi obsah sve gps dat do tech programku Ty? Jestli muzes, posli mi zaznam od sebe a ja tu spolecnou cast nasypu do obou programku.
Navic Ty jsi mel nastoupano o neco vic - ten kopecek, kdyz jsme hledali Standu. ;-)
Tak jeste jednou pro porovnani. Pouzil jsem jen spolecnou cast - tedy Barrandovsky most - Revnice a odstrihnul i ten sjezdik, co sis dal 2x.
Pro_Pa (Oregon)
Trackan: 797,054 (15m je rovina) 968,352 (3m je rovina)
Utrack: 1176
Comp s vyskomerem: cca 1000
Murphy (VistaHCx)
Trackan: 814,732 (15m je rovina) 964,999 (3m je rovina)
Utrack: 1043
Vypada to, ze defaultnich 15m v TrackAnu bylo optimalni v dobach vzniku (nizsi citlivost GPS chipu) a 3m nejspis staci v pripade modernejsich strojku s nezavislym vyskomerem.
3m by mely snad pochytat kolisani. Musim zkusit, o kolik to bude skakat, kdyz budu stat na miste...
Mozna tem gpskam vadi vice se pohupujici celopero? =)
Tak si to preberte. ;-)