Takze fajn, prispevek se da mazat i zpetne obnovit s udanim casu, kdy k tomu doslo. Skoda, ze se neda editovat, bud s udanim casu, nebo treba do 1-3 minut, aby si clovek opravil treba nejaky preklep, vtipnou hrubku :o) nebo vecnou chybu.
Přesně tak... Když už se tím B-F inspirovali, tak to mohli udělat se vším všudy ;-)
MUZU. ;-) A proc tedy ne v te kritice webu? A proc ne ve "Sviceni, svetla, zdroje"? Mrknete tam, PLS, nekdo a napiste mi, jestli jsem tam dnes pridal odkaz, nebo ne.
Taky se mi nepodarilo odepsat Hekynenovi jak je to se srdicky. ;-(
hokus pokus...
panensky IE8...
V IE7 se mi delší vlákna načítají nekonečně dlouho, některé příspěvky nezobrazují nebo po zašukání myší zmizí (exaktní závislost jsem žádnou nenašel), a navíc mě to neustále po zavření vokna odhlašuje.
Tak jsem nainstaloval Chrome, chodí to krásně, a jen mě to odhlašuje;-)
Zkouska vysky mrakodrapu :o)
Koukám, že jsi dojel až do sklepů :-)
Zkouška příspěvků z mobilu přes nimi Operu... Vypadá to dobře a celkem použitelné. Rozhodně více, než předchozí verze!
Jen to překrivne okno se chová trošku divně, ale je to použitelné.. Vašku, kolik pater má ta tvá megastavba? Určitě jsi postavil nejvyšší v historii;-).
No potěž... "překrivne"... Fakt se omlouvám, ale T9 na mobilu "překryvné" neznala, tak jsem to musel doprasit po tom "překr" ručně a toto je výsledek...
"potez" taky nezni spatne :o)
No jo porád... :-DD
Hold únava materiálu...
Toho biologickeho :o) "Hold" bych taky psal s "t" na konci :op
Jak se teď "ponovu" vyhledává podle jednoho použitého slova v textu?
Okénko nahoře: Hledej ...
Ď.
Viz např. http://www.nakole.cz/diskuse/10614-novy-web-co... ;-)
Tak, nova utilita- moznost zamknuti vlakna, koukam :o) Takze zkouska...
Vasku, prosím, prosím a jááááááááák ?!?
Já jsem si stáhla větev tím mínuskem, ale při dalším otevření tématu zase byla větev rozvětvená...
Pokud si zalozis vlakno, mas nejenom pravomoc mazat jednotlive prispevky, ale v nabidce se ti objevi nahore i moznost "zamknout".
No tohle tam bylo od samého začátku,a le dalo se tím zamknout jen celé téma.
Chceš říct, že teď už to funguje jen na větev?!?
No od zacatku to tam nebylo urcite, ale je mozne, ze uz to funguje par dni, nevsiml jsem si toho.
Vetev muzes jenom zabalit, nejen ve svem tematu.
Aha, tak to jsem nerozuměla tvé terminologii.
Já jsem za "vlákno" považovala právě tu větev, ne celé téma.
Jinak možnosti blokování si si opravdu nevšimnul - je to tam minimálně od minulé středy. Já to právě zkoušela minulý týden, když začal histerčit ten virus :o)))
Stále jsem nepochopil (asi se na to díváme každý jinak), ale jaká je praktičnost této funkce?
Dokud ma moznost zamknout vlakno jenom jeho zakladatel, tak predevsim (uvedeno na prikladu):
zeptam se na to, jestli muzu pouzit neorigo kufry se systemem SPD na pedaly Shimano SPD. Po precteni par presvedcivych odpovedi typu "ano, delam to tak uz par sezon" vlakno zamcu, protoze je zbytecne v nem rozebirat marxismus-leninismus.
Diskuze tak nezabira gigabity serveru a hlavne pomuze tem, co budou resit stejny problem, usetri pri hledani informaci jejich cas a nervy.
Tak toto již chápu. Já měl k tomu primitivní přístup: už se tam zbytečně zvrací, toto téma již nebudu otvírat.
Jasne, takhle funguje blokovani vlakna, ktere si muze nastavit kazdy. Zamceni vlakna uz je potom jeho "bloknuti" pro vsechny s tim, ze kazdemu zustanou informace ve vlaknu pristupne, jenom uz se na ne nebude dal nabalovat balast.