Drazí přátelé, zase po dlouhé době mi TSK neudělali radost... Na Karlovarský mezi Slánskou a Drnovskou (Řepy/Ruzyně) a ještě kousek ke křížení s okruhem rozšiřovali silnici (bylo to taky potřeba), co mě ale neudělalo radost, že podél silnice, vybudovali chodník, avšak asi je moc nenapadlo, že by to třeba mohlo mít význam pro cyklisty. Takže je úzkej a pochybuju, že by se tam objevilo značení. Přitom tam je nalej sklon a v pohodě by mohla navazovat na další stezky. Já jen, že mi to trochu leží v žaludku....
Není v celoměstském plánu: http://wgp.praha-mesto.cz/tms/projects_a/cyklo/...
...a zřejmě ani v generelu Prahy 6.
A není tam teď aspoň metrová krajnice? To by se tam vešel cyklopruh...
link obsahuje čárku, takže nezobrazí správné vrstvy - zapněte si "plánovaný stav".
Bojim se, že na čtyřproudovém spojení tunelů s pražským okruhem a R6 nebude bezpečná pro pruh... Ale ten chodník je širokej skoro jako ten na evropský a hlavně tam nechodí zdaleka tolik lidí a taky tam udělali hodně širokej záhodnek..... Oni tam tu stavbu udělali dost nadivoko, dlouho se říká, že se tam bude stavět, ale nikde sem nic neviděl a najedou tam udělaj na starý dvouproudovce čtyři proudy... celkem mě šokovali, ale tam to je asi potřeba, ale zároveň by to byla dobrá spojnice Hostivice - Hrad (Smíchov), je pravda, že tam je souběžná přes Sobín, ale tam je jiný profil a hlavně je delší...