reklama
Město: Plzeň

Setkání DO v Plzni

Na podzim 2008 se v Plzni uskuteční 37. Mezinárodní setkání dopravních odborníků. Sejdou se na něm lidé zajišťující hlavně městské dopravní inženýrství v Bratislavě, Brně, Ostravě, Plzni a Praze. Jedním z témat přenášek je i cyklistika a její rozvoj v těchto pěti městech.
Aby to nebylo úplně suché popisování délky městských cyklistických tras a počtu nových cyklistických přejezdů, chci se vás zeptat, zda nevíte o něčem zajímavém v těchto městech, co by stálo za uveřejnění na Setkání. Zajímají mě úspěšné stavby cyklistické infrastruktury ale i promarněné šance v rámci přestaveb a úprav v těchto městech. Prostě cokoliv, co by ostatním městům mohlo sloužit jako pozitivní či odstrašující příklad.
Jako příklad mě napadají třeba tři nové stanice metra v Praze a jejich přínos pro cyklisty nebo nový most na ulici Českobratrská v Ostravě z pohledu spojení centrum – okolí.
Za náměty děkuji a ty, které se tu objeví do 5.6., určitě nějak zpracuji.

[ Zpět ]
Datum: 27.05.2008
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

včera
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
25.12.2024
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

223 cyklistů (9 přihlášených)

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024