Tak nám po Resslu v Mostě začaly také jezdit čtyřkolky. Už jste je někdo potkal? Vzhledem k tomu, že je to poměrně dost frekventovaná lokalita - chodci i kola, jak dlouho asi bude trvat, něž tam někoho smetou z cesty, co myslíte? A to nepočítám splašenou zvěř, zničené cesty a stromky. A jak se k tomuto problému staví policie a lesáci?
Jsou to dobytkové, zasloužili by přes hubu za tohle....už jsem je tam potkal a úplně mě to vylekalo
ve varech sou nejen 4kolky v lesich i na silnicich, všechny normalni lidi to otravuje, sou velice neohleduplní
A co dělají cyklisti (kobylky)?Na cestě zavazíte a jste o 500% nebezpečnější!Jezdím s návěsem a kola na cestě to je teprve ta pravá hrůza.Když máte celkovou hmotnost 40tun,tak to na 5 metrech asi nezastavíte.To vám asi taky nedochází!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)
Mě na cestě zavazej zase kamiony, všude se motaj, roztahují se, jako by ty cesty byly dělané pro ně a eště ohrožují cyklisty! To ti asi nedochází, co??
Ale kdyby nejezdili tak nemáš ani to svoje kolo.a ty cesty jsou dělané původně pro auta.Vy patříte na cyklostezky!!! A ne ohrožovat a brzdit provoz!!!!!!
Cesty byly dělány ještě před auty (např. Via Apia). Tak si neosopuj práva která ti nepatří.
Nějak ti nerozumím na co si stěžuješ. To, že máš hmotnost 40 tun a že to na 5 metrech nezastavíš to dobře víš, tak se podle toho chovej a nestěžuj si na ostatní.
Ať chceš či ne, cyklisti na silnici patří. Zatím mám negativní zkušenosti s náklaďáky jakéhokoliv typu. Jezdíte jako šílenci a spoléháte na svou nedotknutelnost. Kdo z nás, cyklistů nebo automobilistů si dovolí neuhnout před rozjetým /a v 95% případů velice nebezpečně rozjetým/ náklaďákem? Traverza vepředu, traverza v zadu, řidič nahoře, 40 tun pod sebou... Jedině střet s dalším kolosem vás dokáže ohrozit. Stačilo by z vaší strany dodržovat základní pravidla silničního provozu a základní pravidla slušnosti. Pro příklad nemusím chodit daleko, stačí sledovat denně zprávy v TV a projet křížem krážem republiku, argumentů najde normální slušný řidič či cyklista mnoho.