Tuhle jsem včera večer šel podívat na tu právě dokončovanou lávku,kterou prý mají starosta Jančík a fantomas Burgmeister slavnostně otvírat 1.června.Jak jsem viděl,stavba ještě není dokončená,chybí zábradlí a úpravy betonu a povrchu stezky.Dnes budou mít dělníci fofr,aby těch nedodělků bylo co nejméně.Šokoval mě docela strmý a dlouhý sklon chodníku k lávce od tramvajové trati.Na kole bude fuška to vyjet.Doufám,že to v zimě nezapomenou posypat,jinak to bude parádní skluzavka pro děti.
Taky jsem napjatý,až se bude nějaká babka či dědek belhat vzhůru k lávce,aby si něco koupili v Lidlu,pokud to ten výstup přežijí.
Tak zas jednou utržila Jančíkova banda pořádnou ostudu.Lávka nedodělaná,provizorní zábradlí z dřevěných latí,na samotné lávce to děsně klepe pod nohama,div ty plechy nespadnou dolů s lidmi.A nástup na lávku od tramvajové stanice K Barrandovu je skutečně,jak jsem tušil strmý,odhadem tak s 14% sklonem.Abych neviděl vše černě,výhled na Prahu z lávky stojí za to.Takže lávka může sloužit jako rozhledna :-))
už o tom cvrlikají vrabci na střeše: http://www.deniksip.cz/metropole/lavka...