Při cestě do práce jsem si všiml, že na Barandovském mostě probíhá jakási oprava či úprava odděleného pruhu pro cyklisty, nevíte někdo o co jde a jak dlouho to potrvá?
Oddělený pruh pro cyklisty tam není a těžko bude. Chodník je vyznačen jako stezka pro chodce a cyklisty. Povrch tam byl v dost špatném stavu a tak ho TSK nejspíš opravuje.
Ach tak, jezdím tam docela často, a chodce jsem tam ještě nepotkal... Dík za info.
Jde o zábradlí či co (viz www.praha-mesto.cz/cyklo, kapitolka o uzavírkách). Jen je škoda, že to neskáče i do mapy...
Zdar všichni, jedná se o opravu svodidel a zábradlí a nemá to na příslušném webu datum ukončení.Jen že to má být v 2006. Všiml jsem si toho už asi před pěti dny, ale nedokázal jsem to sem hodit. DŮLEŽITÉ je, že se dá jet po jižní straně mostu, je to tam i trochu značené. Chybí tam však zábradlí, takže celkem děs :( Né, na novej chodníček si budeme muset asi vybrat penízky mezi sebou:) Na viděnou na mostě či pod ním! Tom
Chybí zábradlí, jako že můžeš spadnout do řeky? Nebo mezi kamiony?
Na TSK byl vznesen požadavek, aby v rámci údržby cyklostezek opravili i povrch. Jestli to udělají během současné uzavírky je otázka.
ten povrch by si to zasloužil ... uvidí se ...
Tak s tím povrchem TSK opravdu počítají.
Díky za dobrou zprávu, těším se zase na mostě. I pod ním:)
Baraňdák je strašné slovo - kam se v česku tak pospíchá, - každý je tu prý v pohodě - že mluví lidé ve vulgárních zkratkách?
Baraňdák je opravdu strašné, Baranďák mne také uráží.
Ale na Barranďák si asi budeme muset zvyknout (vzor náklaďák), zkracuje se leccos, doba je taková...
Joachime, pozitivně se divím, že se tu našel stejně smýšlející. Čekal jsem úplný opak.
V jednom mám však přece jen jiný názor - zvykat si nebudu nikdy. Trochu to přeženu ve srovnání - jelikož jsem si nechtěl zvykat na komunisty, odešel jsem na 30 let. Nevidím důvod, proč bych si měl zvykat na cokoliv hloupé nebo vulgární. Spíše naopak a tento malý vzdor je moje cesta. Vše dobré pro stejně smýšlející.
Uzavirka by mela - podle toho co bylo na webu - trvat do konce cervence. Ach jo.
Ale podle toho, co tam je, tak až do září...