reklama
Město: Prostějov

Bělák podruhé

Tak jsem o víkendu udělal opět průzkumnou jízdu okolo Hluchovského mlýna po cestě okolo kolejí. A klasika na cestě tuny makadamu, takže kolo tancovalo a drncalo jak o život a při průjezdu okolo mlýny na nás nejaká p..a volala "haló, haló, co je?" "h..o" a pokračovali jsme dál.

[ Zpět ]
Datum: 25.04.2006
Autor: Neregistrovaný uživatel (pjes)
  • Re: Bělák podruhé

Tu trasu musím vyzkoušet... Před časem jsem to projel bez problémů. Dá se ten kousek kolem mlýna projít po kolejích?

[ Zpět ]
    Datum: 03.05.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (tocy)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Takže vše při starém. 8-(

Po kolejích se to sice dá projít, ale pro mě je to už moc adrenalinový sport. Koleje jsou mírně do zatáčky a je tam les. Výhled nic moc. Nehodlám uskakovat ani před motoráčkem ani před babou z mlýna.

[ Zpět ]
    Datum: 03.05.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (NočníMyšák)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Po kolejích by se opravdu dalo projít, vlak zvaný " Čunínská střela" nejezdí nijak rychle a dělá rámus, ale ten pitomec startuje i po lidech co jdou nebo jedou po kolejích. Vím to z vlastní opakované zkušenosti. Nejlepší by bylo domluvit se velká partička, vyrazit tam a tomu debilovi to jaksepatří vysvětlit s pomocí "dubového" argumentu.

[ Zpět ]
      Datum: 05.05.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (pjes)

ahoj, pokud bude potřeba, hlásím se do party "dubového argumentu".
        Několik let jsem tuto trasu raději vynechávala, ale loni jsem se nenechala. Těsně před mlýnem (směr od Lutotína) zahnu těsně ke kolejí a jedu podél. Za mlýnem se opět vynořím na cestu. Pak ale následuje po pár metrech ono přenášení přes potůček. Baby se nebojím, více mě znervozňuje její parta rozdrážděných ratlíků, kterým se v tomto terénu nedá ujet. Chce to pár broků dobře mířených.

[ Zpět ]
        Datum: 07.05.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (hanele)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

29.12.2024
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
25.12.2024
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

511 cyklistů (14 přihlášených)

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024