Tak jsem o víkendu udělal opět průzkumnou jízdu okolo Hluchovského mlýna po cestě okolo kolejí. A klasika na cestě tuny makadamu, takže kolo tancovalo a drncalo jak o život a při průjezdu okolo mlýny na nás nejaká p..a volala "haló, haló, co je?" "h..o" a pokračovali jsme dál.
Tu trasu musím vyzkoušet... Před časem jsem to projel bez problémů. Dá se ten kousek kolem mlýna projít po kolejích?
Takže vše při starém. 8-(
Po kolejích se to sice dá projít, ale pro mě je to už moc adrenalinový sport. Koleje jsou mírně do zatáčky a je tam les. Výhled nic moc. Nehodlám uskakovat ani před motoráčkem ani před babou z mlýna.
Po kolejích by se opravdu dalo projít, vlak zvaný " Čunínská střela" nejezdí nijak rychle a dělá rámus, ale ten pitomec startuje i po lidech co jdou nebo jedou po kolejích. Vím to z vlastní opakované zkušenosti. Nejlepší by bylo domluvit se velká partička, vyrazit tam a tomu debilovi to jaksepatří vysvětlit s pomocí "dubového" argumentu.
ahoj, pokud bude potřeba, hlásím se do party "dubového argumentu".
Několik let jsem tuto trasu raději vynechávala, ale loni jsem se nenechala. Těsně před mlýnem (směr od Lutotína) zahnu těsně ke kolejí a jedu podél. Za mlýnem se opět vynořím na cestu. Pak ale následuje po pár metrech ono přenášení přes potůček. Baby se nebojím, více mě znervozňuje její parta rozdrážděných ratlíků, kterým se v tomto terénu nedá ujet. Chce to pár broků dobře mířených.