Prosím, můžete mi někdo poradit s výběrem cyklosedačky pro malé dítě, příp. s obchodem v Brně? Mám 9 měs.mimčo, sice málo zkušeností na kole, ale ráda bych jezdila.Navštívila jsem tři větší cykloobchody v Brně,ale všude věděli jen to, že je "to" pro děti, a že se "to" dává na kolo.Já už si našla na internetu inf.že mohu mít sedačku před sebou, za sebou, od novorozence či od 9 kilo, samonosnou či na nosič atd....ale konkrétně nevím co si mám vybrat a hlavně v jakém obchodě jsou mi schopni poradit, objednat, prodat a namontovat. Běžně nabízejí 1-2 typy bez polohování a prodavači nemají žádné informace aby poradili.Děkuju za každou radu či zkušenost.
No právě, po dvou hodinách studií na internetu začínám zvažovat tuto variantu...ale má to své nevýhody....bydlím v paneláku, kam ho dám (do výtahu s kolem nee), budu jezdit sama a pokud se dostanu do potíží, někde něco posunout, přitáhnout šrouby... no uvidím.Jen prostě nevím, s kým by se kde dalo kvalifikovaně mluvit, nějaká fakt dobrá prodejna v Brně?
ahoj, vozík vlastnim,konkrétně model kiddy van101. Patří k těm levnějším ale nám plně vyhovuje, vozíme v něm jak psa tak i děti: má totiž plastové dno. Bydlim taky v panelovém domě a co se týká manipulace je to trochu složitější, Klíče nepotřebuješ , vše je uděláno tak, že je zkutečně nepotřebuješ. Ale na kole to chce trochu trénink je to někdy makačka. Ale za sedačku bych neměnil už k vůli bezpečnosti a vůbec všeho kolem. Do vozíku se vejdou i 3 batohy, jídlo, pití ,zkrátka vše, ale jak jsem psal je to makačka . I když ne tak hrozná. Ale jestli bych dneska kupoval vozík tak bych koupil asi model CROOZER 737 je skladnější a dají se k němu dokoupit sety . Prodejna v Brně asi neni vim jeno v Praze nebo na dobírku pomocím internetu zatim
Hoj. Určitě samonosnou - lehce pruží a nepřenášejí se tolik rázy do dítěte. Připojení je dobré si nechat v prodejně - předejde se problémům doma ( někde něco překáží a nedá se s tím jet nebo je problém to vůbec nasadit.
Jirka
Sedačku doporučuju samonosnou HAMAX SLEEPY. Když jsme kupovali první tak jsme se snažili ušetřita a vzali jakousi "no name" na nosič. Dá se stím fungovat taky. Druhou jsme už koupili Hamaxku a zdá se, že komfort pro děcko je podstatně lepší.
Vozík má kamarád a jak ho na společnejch výletech pozoruju, tak je to fakt asi dost makačka - nevím. Každopádně je připojenej vozík dost neobratnej, což je nevýhoda především ve městě (nájezdy na chodník / cyklostezku, překonání rušné křižovatky po přechodu pro chodce...).
Nejsem z brna, pakže nemůžu poradit kde nakoupit u odborníků, ale ssi bych koupil cyklosedačku na webu a pak bych se podíval po cyklosrvisu kde by mi to namontovali.
Podivejte se na www.kolarna.cz. Otevřeno máme až od dubna, ale zavolejte mi na 776662688, domluvíme se na konkrétním čase a rád vám předvedu různé možnosti pro přepravu dětí na kole. Darek Galle
Určitě Hamax Sleepy. Nemá chybu. Je polohovatelná a dětska klidně můžou spát. Vím o čtyřech známých vč. mě a všude bez neh´jmenších problémů. Montáž je bez klíčů. Jenom pro první namontování objímky na kolo je potřeba klíč (imbus), ale podle návohu pohoda.
http://www.detskydum.cz/
Ahoj, taky chci kupovat cyklosedacku a zvazuju mezi dvema typy: Hamax Sleepy nebo Sherman. Na Hamax jsem slysela vesmes chvalu, na Shermana nic spatne ani nic dobre. Mate nekdo zkusenost? Dik za info
Nemate, prosim Vas, nekdo zkusenost se sedackou od OK Baby, Ergon nebo polohovatelnou verzi Sirius? Pripadne i rozdil mezi Hamax Sleepy a OK Baby Sirius? Dekuji.