Jezdím dost po městě a vadí mi, že není skoro nikde možnost zaparkovat kolo. Pominu-li "lamače výpletů" před knihovnou, Lidlem, Hypernovou, Normou (opravdu funkčí skvosty) a některými cykloprodejnami, je situace naprosto neuspokojivá. V centru města nejsou stojany žádné, omezené možnosti skýtají sloupky dopravních značek, zábradlí na rampě Teska a okapové svody.
Jen bych upřesnil, že v Liberci u radnice - téměř jistě na jediném místě spravované magistrátem - stojany jsou.
Sice jako stojeny na kola nevypadají ale kolo se dá zamknout za rám.
Trošku si rýpnu - jak na Vaši nespokojenost reagovali zodpovědní úředníci magistrátu?
Omlouvám se, že jsem dal sám sobě hlas kvalitní názor, nevěděl jsem co se stane po "zmáčknutí" :)
Pokud úředníci magistrátu nechodí na tento server, nemohou na mou nespokojenost reagovat. Ani nevím, jestli na tomto fóru s mou žalobou nepláču na cizím hrobě, ale jako cyklistu mě celkem nezajímá, která místa spravuje magistrát a která soukromník. Možná má magistrát nástroje, jak přimět někoho k instalaci stojanů (funkčních!), které jsou pro mě stejně důležité jako pro jiného cyklostezky.