ani neni co říct...co vy na to? www.dfens9.wz.cz/cyklisti.htm
zakomplexovaný, bez práce.. asi bych ho politoval.
děsí mě ale představa že i takoví lidé získají zbrojní pas v podobě řidičáku.
No jestli to ten člověk myslí vážně tak je to nebezpečný hovado a jestli je to jen recese tak je to celkem vtipný - celkem jsem se tomu zasmál. Vynalézovost některých lidí je bezedná. No ale do centra už asi tolik jezdit nebudu :-)))
Jo, Dfens... silná ironie a sarkasmus, jenom to kolikrát není na první pohled vidět.
Skory bych řekl, že to psal nějaký cyklista
:-))
jen doufam, ze to ani na chvili nemyslel vazne, jinak se mi splasi pumpicka na jeho kokosku :)
dost dobry :))
Dve veci me tam zaujaly:
1. Ze je cyklista, ktery predjede kolonu zprava v ridicove mrtvem uhlu. Nakolik je to pravda?
2. A jeden ze zaveru, ze resenim je postavit cyklostezky.
Jo jestli to ten clovek bral jako recesi pak se mu to povedlo, ale na me to pusobi jinak.
1) Je to pravda, pokud nepouziva dobre nastavena zrcatka s sirokym uhlem.
2) Jo to je pravda, ale neplati to pokud budou cyklostezky stavet kokoti jako doposud.
Je to nemocný člověk. Kéž by byl nebezpečný jen sám sobě.
hehe - mno recese fakt drsna :P
No, buď je to recesista nebo pořádné hovado, ale v jednom se mýlí šeredně, kdo byl na silnici džíve - pořadí je následující: chodec, koňský povoz, CYKLISTA, automobil.....
A ještě poznámka, v závěru jsou "inspirativní" návody pro puberťáky, ono se tomu dotyčnému ale může stát, že někdo použije to vteřinové lepidlo na jeho odtřikovače, stěrače, zámky......a jiné, nechtěl bych abychom se ve vzájemné nevraživosti dostali tak daleko. S pozdravem - ať nám zdravý rozum slouží a ohledupnosti a vzájemnému respektu ZDAR!
Recese dle mě znamená vyjádřit neobvyklým spůsobem svůj názor na věc.Někoho nasere,jiného pobaví.To co jsem četl je návod na cílenou likvidaci cyklistů.Že by byl někde návod na likvidaci motoristů?