To by bylo něco! Kudy se vůbec dá tam jet? Ve St.Hradišti buď doleva na Hradec, nebo rovně přes ty uzký a dost nebezpečný silničky čtvrtý cenový skupiny. Anebo na ten Hradec ?! To je jetě horší! Proplítat se mezi kamionama ... Tak Vám nevím, asi zůstanu doma a budu sedět za kompem. Slintat o tom, co jsem všechno na kole zažil...
Jsi asi blázen né, jestli jsi z Pardubic a nevíš jak na Kuňku....? Jestli nejsi, tak napiš a já ti to pěkně vysvětlím ( a také uveď, na jakym kole tam chceš jet). zdar
Heč! Minulej tejden jsem koupil krosový kolo Author Classic SX ... odpružená přední vidlice ... to někdy na tu Kuňku vyrazit musím.
Asi nejpříjemnější cesty na Kuňku jsou podél Labe, ale není to to pravé ořechové pro silniční kolo.
Nejkratší cesta je po Labské trase - Cihelna (kolem koupaliště), Brozany, Ráby.
Po pravém břehu Labe vede cyklotrasa do Kunětic, odtud se může jet po silnici na Ráby nebo po červený turistický trase přímo na Kuňku.
Ta červená trasa vede už z Pardubic, po levém břehu Labe. Ani nevím, proč není značená jako cyklotrasa, je pohodlnější než kodrcání po kamenech a vyhýbání se chodcům na Labský trase.