U křižovatky cyklostezky s hlavní Podřipskou (u viaduktu) by určitě stálo za to instalovat semafory na znamení podobně jako je to v Lobečku.
Myslíš? Já tam s přejezdem silnice s motoristy problém nemám. Pochopitelně není to hned, ale v tom jsme stejní ... 8-)))
Myslím že by tě o jako cyklistu jen zdržovalo,kdyby jsi musel čekat na zelenou a pak to přejít pešky.
za A) v Lobečku na světlech na stezce na červenou stojí jen každej pátej cyklista (já jsem právě ten pátej nouma co poctivě čeká na zelenou)...chodce červená nezajímá skoro žádného,takže nevím proč montovat další semafóry když je stejně většina nerespektuje a jen to vystavuje řidiče riziku, že si pojedou v klidu na zelenou a nějakej bezohlednej cyklista či chodec nerespektující červenou na stezce si mu ustele na kapotě:-(.
B) zrovna křížení stezky s hlavní silnicí u viadutku je relativně bezpečné....auta zde mají nízkou rychlost a chodci a cyklisti jsou tu řidiči většinou bezproblémů pouštěni.
C) umíš si představit co by další světla na znamení udělala s dopravou v Kralupech.Princip zelené vlny tu semafory nikdá nezažily:-),takže by auta stály v jedné dlouhé kouřící šnůře přes celé Kralupy.....což se ale bohužel děje skoro každý den i ted.