reklama

Nastal čas cuket

Léto vrcholí a cukety dozrávají. Jak je zpracováváte vy?!?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka

Re: Nastal čas cuket

     

Vzhledem k tomu, že je většinou kupuju a někdy dostávám - tj. nemám vlastní zdroje, tak až tak moc neexperimentuju. Nejspíš tedy moje recepty budou jen taková klasika, co dělá každý...
Cuketové zelí, obalované jako řízek, plněné mletým masem, placičky ala bramborák.
V poslední době mi zachutnala trochu jiná varianta - více druhů zeleniny nastrouhat - nejčastěji dávám cuketu a mrkev, přidám vejce a cizrnovou nebo jinou luštěninovou mouku. Sůl, koření či bylinky dle chuti.
Buď tam ta vejce prsknu celá a pak smažím placičky. Nebo žloutek zvlášť, z bílku sníh a péct jak nákyp v troubě.
Pak ji taky přidávám do různých "čín"... a možná si ještě na něco vzpomenu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Cuketové zelí děláš jak?!?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Úplně stejně jako klasické. Tj. na sádle zpěním cibuli, přidám nahrubo nastrouhanou cuketu (možno oloupat - já neloupu). Osolím, okmínuju, chvilku podusím a zahustím - jak je kdo zvyklý: jíškou, záklechtkou, strouhaným bramborem... Dokyselím octem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Super, díky, pro mě to asi bude řešením, protože normální zelí nejím.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Já je taky moc nemusím. Vlastně klasické zelí dělám jen k martinské huse, jinak se držím toho cuketového, popř. kedlubnového.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Dneska jsem si k obědu cuketu zapekla - do zapékací misky jsem vrstvila cuketu + paneer + nasekaný libeček + žampiony. Vše zalito rozšlehaným kachním vejcem s mlékem.
Původně jsem to měla na dva obědy, ale sežrala jsem to všechno najednou...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Na sváču jsem ještě vyrobila pomazánku - upečenou cuketu ve slupce + pečené papriky.
Papriky oloupat, cuketu vydloubnout ze slupky, vše rozmačkat vidličkou, ochutit solí a pepřem a olivovým olejem, možno přidat sušená rajčata, olivy, bylinky, ančovičky. Já přimíchala ještě domácí žervé.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jo, ještě je mám ráda jen tak opečené na pánvi. Na másle či oliváči, možno předtím zlehka obalit v mouce, ale není nutno. A k tomu bílý jogurt s prolisovaným česnekem.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

No teda kdyby mi Ane předložila cuketu, tak bych se cukal :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Airline
Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Re: Nastal čas cuket

     

Kdybys byl pořádnej chlap, tak by se pak už jen chvilku cukala Ane.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: ronda
Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Já to také taťkovi nedávám.
Zatím netuší, o co přichází, tak zbude víc na mě :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Zcela jednoduše - snažím se je co nejdřív rozdat.

Ta zelená věc nemůže být zdravá, vždyť to nechtěli žrát ani drepcici :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Bruca
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

O zdravé stravě nikdo nemluví. Mluví se o tom, jak je připravit, aby se to nejedlo jen jako okurkový salát!!!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Miluju cuketovou polévku:

Jemná cuketová

Suroviny:
zeleninový vývar (1,1 l), 400 g cukety, 2 větší oloupané brambory, 1 velká cibule, kousek pórku, 40 g másla, 2 dcl smetany, mletý pepř, sůl (takhle zní původní recept, samozřejmě připravuju vše "od oka")

Postup:
Vše nakrájet na kostičky, na másle osmahnout cuketu. Asi tři lžíce odebrat na ozdobu, do hrnce přidat cibuli a pórek, krátce podusit. Dále přidat brambory, horký vývar, pepř a sůl. Vařit asi 15 minut, rozmixovat, doplnit smetanu, dochutit solí a pepřem, vrátit kostičky cukety.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: aila
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jo, tu mám v plánu. Ale dělala jsem jí bez brambory - ta to ovšem může jen vylepšit :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Tuším, že máš někde na svém webu "Maminčiny recepty" - tam je cuketových receptů hafo. Mám ráda její "cuketovou přílohu", zkus, jestli můžeš česnek :-), případně to ochutíš jinak.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: aila
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Ty jo, to víš víc než já :o)))
Díky, musím se tam kouknout :o)))

Akorát česnek nejím - ten nemůžu. Ovšem bez toho si umím poradit :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Pokrájenej buřt, ten by to vylepšil! A vůbec nejvíc by to vylepšilo, kdyby se vynechala ta cuketa! :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Airline
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Re: Nastal čas cuket

     

My dnes měli ratatouille s králíkem. Recepis na to "latata" jak říká Róza, najdeš kdekoliv na netu, nemusí být s masem, samo o sobě je to dobré, teplé nebo studené jen s bagetkou.
Cukety děláme často, ale musí být nepřezrálé a tak naximálně do 20 cm na délku. Moje tchýně, dej jí pán bůh nebe, trvala na tom, že cuketa se sklízí, až když má nejmíň kilo. To pak nešlo zpracovat jinak, než na to zelí nebo "cuketovou" cmundu. Nemělo to žádnou chuť.
Zkus třeba cuketové závitky. Nakrájet cuketu ostrým nožem na velmi jemné plátky. Smíchat jakoukoliv zeleninu, nakrájenou (nastrouhanou) na malé kousky s krémovým sýrem, přidat zbytek té cukety, taky nejlépe nastouhaný, dochutit, jak máš ráda, zabalit do těch cuketových plátů, vychladit a podávat třeba jako předkrm nebo lehkou svačinku.
Když se mi nechce s tou zeleninou moc patlat, tak strčím pod gril cuketu, lilek, papriku, rajčata, česnek a cibuli a nechám ochrilovat do černa. Pak to vše oloupu (pálí z toho prstíky), nakrájím na hrubo (česnek většinou jen po stroužkách vymačkám), promíchám s olivovým olejem a octem, kdo chce si přisladí.
Také na plátky nakrájená, v olivovém oleji, bylinkách nebo jiném koření podle chuti, marinovaná, grilovaná cuketa posypaná parmazanem nebo grand moravii je vynikající.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

"Ratatoule" si dělám také. Ale nejsem zastánce rychlých variant, takže je to pak časově trošku náročnější - pěkně osmahnu každou zeleninu zvlášť a pak vařím cca 1,5 hodiny. Musím říct, že na chuti je to opravdu znát.
Mám zavařené tři sklenice ještě z loňska, ale rozhodně přibudou i letošní - jen co budou levnější rajčata a papriky :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Když ho dělám rovnou k jídlu, tak žádné hodinové vaření neprovádím. Samozřejmě osmahnu v pánvi každou zeleninu zvlášť, pak vrstvím do mísy, prosypu bylinkama a rovnou podávám. Kdo by se s tím zavařoval:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jo, tomu rozumím. Jenže rovnou k jídlu toho sním trošku a co pak dělat se zbytkem v kastrolu :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

To se u nás nestává:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

V tom tkví možná jádro odporu spousty lidí k cuketám. Pokud je od někoho na venkově dostanete, jsou už to většinou přerostlé krávy. Krom zelí se fakt na nic nehodí.
Pokud jsou tak do čtvrt kila, je to úplně "o něčem jiném".

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Přesně tak:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Moje tchyně a lidé z jejich zahrádkářské kolonie dokud to nesklidili " dokud to nebylo jako stehno":)

Jediné co se z takto velkých dá dělat je bramborák . postup stejný :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: újezďák
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Na kostky nebo na plátky, pořádně nakořenit, na pánvi či na grilu spolu s masem a nejlépe i hodně česnekem.
Pak se dá jíst i zelená zelenina ;-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 22.07.2017
Autor: Joe-CUBE
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Nastal....bohužel ......

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: mildakh
Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Ale jedna použitelná varianta mě napadla. Minulý víkend jsem u kamarádky okusil cuketu na grilu..

Kolečko cukety, lehce okořeněné, na ní v plátku anglické zarolován kousek hermelínu...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: mildakh
Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Zapečené s mletým masem.

Do zapékací misky vrstvu na kolečka nakrájené oloupané cukety, sůl, pepř, oregano, vrstva orestovaného mletého masa (možno s cibulí), vrstva na kolečka nakrájených rajčat (sůl, pepř, oregano), přikrýt další vrstvou cuket a nahoru plátky Goudy. Nechat zapéct cca 20 minut při 180°.
Volitelně nejprve v misce připravit lůžko ze slaniny. :)

Chutná dokonce i Leoně, která by jinak cuketu nevzala do huúst. :)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: henyken
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Dnešní oběd v troubě. Odspodu postupně slanina, panenka, cuketa, česnek, brambory, mezitím koření a sůl.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Joe-CUBE
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Kurvapičadohajzlu

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Joe-CUBE
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Kurvapičadohajzlu

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Joe-CUBE
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Jo, správně. Tak nějak nakombinovaně dělám špízy. Maso - kolečko cukety-kousek papriky-plátek anglické - kolečko cibule a tak pořád dokola.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Re: Nastal čas cuket

     

Čočkový salát (tam už je ta cuketa hodně okrajová surovina; zvlášť když se použije jako příloha k masu).
Na olivovém oleji orestovat lilek, postupně přidávat cibuli a česnek, cuketu a papriku. Vše nakrájené, pochopitelně. Přidat uvařenou čočku (pokud to má být relativně rychlé jídlo, tak červenou), zakápnout balsamicem a posypat sekanou bazalkou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jak to tak sleduju, většinou je snaha nějak tu hmotu ochutit, přidáním k něčemu dobrému jí učinit poživatelnou. No, za války, nebo při hladomoru bych to pochopil...
Podobné je to tuším že s dýní, přidávanou různě k ananasu, broskvím a podobně (alespoň tak nějak jsem se s pokusy nevalného výsledku setkal), jako nějakou náhražkou do buchet. Nikdy jsem nepochopil proč.
Někdy v půlce osmdesátek jsem se v průmyslové pekárně setkal s inovací v podobě kandované mrkve ve vánočkách. Dobře, soudruzi neměli na rozinky. Ale dneska ? Proč se furt zkouší dělat lidská potrava z krmiva bez chuti a vůně ? Jen proto, že to prostě na zahrádce snadno vyrostlo, je to laciný a je toho hodně ?
Ale třeba to někomu voní a chutná. Těm to neberu. Baví mě ale marné pokusy té zbývající většiny :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: ronda
Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

To rozhodně ne. Většinu jídel máš komplex více surovin a i když řekněme vezmeš, že maso je základ a ostatní jsou dochucovadla či přílohy, tak pořád to neznamená, že se jedná o nějaké "náhražky". Je to podstatná surovina, aby to výsledné jídlo chutnalo tak jak chci. To se samozřejmě netýká jen cuket.
(Dýně, kterou poliju ananasovou trestí z drogerie a pak se tvářím, že je to "jakoananas" - to je trochu jiná kategorie. Tam souhlasím.)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Ifča
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

"Jinak voni seno konim, jinak zamilovanym." To neni moje, ale z Inspiromatu Bretislava Hartla. .

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: abernathy
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

S tou dýní je to stejné jako s tou cuketou. Když to má 20 kilo, tak je to přerostlé, nedobré, dá se to akorát jako z nouze cnost kamuflovat přidáním nějaké umělé trestě, jakože třeba ananasový kompot. Jo pamatuju si to z dřívějška. Ty komtoty byly strašné, nedalo se to jíst:-))
Přitom dýně různého druhu, když se sklidí včas a jak se patří, jsou výborné:-))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Zena myho kamarada delala tchynovej kompot, byl strasnej. A jeste desne preslazenej, bez cukru je snad i nepozivatelnej? Tady z tchyne vyrezavam na Halloween strasaka.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: abernathy
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jj, ty obří "tchýně" jako strašák na Halloween jsou dobré. Což mi připomnělo, že z dýně se v Emerice dělá ten "pumpkin pie"
Když se dcera vrátila ze studií v Americe, přinesla mi jako dárek "pumpkin cake" v pytlíkách. Byly to asi tři pytlíky v krabičce, všechny se měly smíchat s vodou, vrstvit na sebe do dortové formy a pak upéct. Přiznám se, že jsem nezjistila, v kterém tom pytlíku byl ten "pumpkin".
Po upečení celá ta věc tak smrěla umělotinou, že to nikdo nejedl. Takže nikdy více:-))
Když American pie tak leda takhle:
https://www.youtube.com/watch?v=uAsV5-Hv-7U

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: Lanna
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Jedeme obcas do wakefieldsky americky restaurace na texaska "ribs". Jsou vytecna, tohle amici umi. A taky cibulovy krouzky k nim.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 23.07.2017
Autor: abernathy
Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Přesně tak, všechno má ten správný čas.
Ostatně on je na talíři také lepší stejk z mladého býčka než ze staré krávy :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 24.07.2017
Autor: radka
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

K tem byckum. Na vojne jsme se nejak dostali k dvoutydenni brigade v chebskejch jatkach. Druhej den jsme uz byli schopni v jidelne pozrit obed (6 platku sekacky, 1 knedlik, omacka!), prvni den to jeste neslo. Ale celou dobu mi bylo tezko z pohledu na lornu, kterou jatecni nunvari plnili bycimi zlazami. Nejak mi z toho brnelo v podbrisku. :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 24.07.2017
Autor: abernathy
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Re: Nastal čas cuket

     

Každý rok si kupuju 1 sazenici ... z cukety dělám zelí, cuperník, kolečka s kořením na grilu nebo s těstovinami:
postupně na pánev:
olej - kousky kuřecího - sůl - pepř - plátky česneku - cuketa - rajčata - bazalka
smíchat s uvařenými těstovinami + rukola, popř. sýr

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 24.07.2017
Autor: Quatsch
Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

Hledám: Parťáka nejen na kolo

30.08.2024
Ahoj, já 180 cm, 52 let, mladistvého vzhledu i myšlení, hledá parťáka na kolo. Odpoledne, víkendy, okres Plzeň …
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

569 cyklistů (8 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 11. část

Kolečko se uzavírá Ještě v Kazachstánu jsme byli tak trochu celebrity. „Zdrastě, jak se máte? Viděl jsem vás…
Peggy | 24.09.2024

Dámská 2024 – jezero Milada, Děčínský Sněžník, Ploučnice, Husí cesta a z Roudnic

Začínáme další desítku naší tradiční Dámské, dlouho jsme nevěděly kam vlastně pojedeme a kdy pojedeme. Radka…
HMS | 18.09.2024

Slovinsko – Rakousko – relax v lázních Zreče 13.6. až 18.6. 2024

Letos opět s Mamutem, líbí se nám precizní připravenost tras i znalost místa, kde vedou trasy po cyklo i…
HMS | 18.09.2024