Ještě k rata... To se nechá ohřívat? Mně to připadá nepoživatelný i čerstvě připravený.
Ano, dá.
Hele a podle Chantal je to prý výborná příloha k masu - to by ti snad potom šmakovalo, ne?!? :o)))
Radši si to u Chantal ověřím sám.
Kdy k ní jdeš na večeři?!? :o)))
No, zatím se neozvala a vtírat se nebudu.
Včera jsem vařil (mimochodem jsem tam naládoval aj tu vaši cuketu) a dneska ráno jsem volal do práce, že je mi blbě a že nikam nejdu....:-)
Že jsem se na to nevykašlal:-)
Nějaký "kuře po egyptsku"?!?
Ale radši si ten recepis nech jen pro sebe, to bude lepší :o)))
My dneska vaříme smažené žampiony s opékaným brambůrkem, tatarkou a okurkovým salátem z domácích okurek. Mám to děsně rád. Až mi to Ane nandá na talíř, tak si pietně vzpomenu na ty, co právě večeří dýni Hokaidó... a polknu první žampiónek :-)
Náááhodou, to z tebe mluví jen neznalost.
Ale žampiónek ten bych si dala, né že né :o)))
A k němu cibulový kroužky v trojobalu?
Doufám, že sis je sám obalil....:-)