reklama

AIMTEC Open Race - CYKLOMARATON Plzeň – Radeč – Plzeň

Závod

Termín: 04.09.2021, 08:00h - 04.09.2021, 16:00h
Místo: Plzeň, Ke sv. Jiří 13

AIMTEC Open Race - CYKLOMARATON Plzeň – Radeč – Plzeň

AIMTEC Open Race je sportovní akce určená pro širokou veřejnost v jakémkoli věku. Vyrazit můžeš na kole od sv. Jiří v Plzni. Čeká na tebe: CYKLOMARATON Plzeň – Radeč – Plzeň (trasa 37 nebo 65 km), Rodinný DECATHLON aneb Desetiboj trochu jinak, nebo dětské závody a bohatý doprovodný program nejen pro děti.

Přijeď si do Plzně pro horské kolo jakožto hlavní cenu losované tomboly!

Letos tě  v netradičním termínu 4.9.2021 opět zavedeme do Přírodního parku Horní Berounka a Přírodního parku Radeč. Nejvyšším bodem závodu je kopec Brno (718 m.n.m.), který je zároveň druhým nejvyšším místem Křivoklátské vrchoviny.

CYKLOMARATON Plzeň – Radeč – Plzeň

Z Plzně vyrazíme údolím Berounky až do míst, kde se do ní vlévá řeka Klabava a dále podél Korečnického potoka budeme stoupat na hlavní hřeben Radče, na kterém se nachází nejvyšší kóta závodu (vrchol Brno). Pořád v terénu po lesních cestách a pěšinách, korytem potoka s několika brody, žádná silnice a kolem tebe příroda, kterou bys nerozpoznal od té šumavské. První půlka okruhu prověří tvé fyzické síly, času na odpočinek moc nebude. V závěrečném stoupání si hrábneš na dno, ale výhled do krajiny a následné sjezdy tě vrátí zpět do hry. Z vrcholu Brna pak trasa převážně klesá a přes Březinu a Osek dojedeme do oblasti Kokotských rybníků. Okolo Čertova kamene sjedeme do údolí řeky Klabavy. Zpět do Plzně se vrátíme přes Novou Huť a Přírodní rezervaci Zábělá. Ti z vás, co si netroufnou pokořit nejvyšší bod závodu, mají možnost u ústí Korečnického potoka stoupat přímo na Kokotsko (501 m.n.m.), kde se obě trasy setkají. Vybrat si tedy můžeme ze dvou tras v délce 37 a 65 km.

Pro děti budou připraveny DĚTSKÉ ZÁVODY na nenáročném okruhu v délkách od 1 km do 3 km na louce U sv. Jiří. Startovat se může už i na odrážedle!

Nemáš rád kolo, ale rád si zasoutěžíš? Pak právě pro tebe je určený zbrusu nový Rodinný Decathlon aneb Desetiboj trochu jinak. Věděl jsi, že Decathlon znamená desetiboj? Čeká ne tebe a tvou rodinu celkem deset stanovišť, kde se seznámíte s disciplínami Rodinného Decathlonu.

Netradiční pojetí víceboje! Sportovně-zábavný den, do kterého se zapojí a pobaví se u něj celá rodina.
Pro prvních 200 registrovaných dětí praktický dárek ZDARMA.

Na louce U sv. Jiří bude připraven bohatý ZÁBAVNÝ PROGRAM jako třeba Decathlon expo zóna s možností si vyzkoušet sportovní vybavení, horolezecká stěna s výškou 8 metrů, skákací hrad a trampolína, tombola o horské kolo a další sportovní ceny, servis kol pro startující, hlídací zóna. Parkování je na louce zdarma a nebude chybět ani občerstvení a muzika.

Pořadatel

archa sport
Kontakt: Jirka Novotný, 777762624, e-mail, web

Fotogalerie

Záznam vložil/a: JINO

Příměstský Cyklotábor 2024 - Plzeň

vyjížďka / sraz - Plzeň
V červenci 2024, od 22. do 26. července, se v Plzni a jejím okolí uskuteční náš oblíbený příměstský tábor pro mladé cyklisty ve věku 5 až…
22.07.2024

3. závod Galaxy Stevens série SUŠICKÝ HIGH POINT STEVENS MA

závod - Sušice
32 km - převýšení 770 m na trati je jedna občerstvovací stanice 50 km - převýšení 1300 m (pojedou se dva stejné okruhy okolo vrchu…
24.08.2024
Kalendář akcí

Kalendář akcí

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

403 cyklistů (9 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024