Nazdarek.Potrebuji poradit jakou vidlici bych si mel poridit na tohle kolo http://www.author.cz/kola/katalog/&aid=3...
Postupně si jej predelavam, ale narazil jsem na problem palcove hlavy:-( a vzhledem k tomu co jsem si na nej vsechno poridil, nechci ho ted prodavat.Napiste prosim nejake odkazy.Predem dik ;-)
Hele, to myslíš jako vážně, že předěláváš kolo týhhle cenový kategorie? Kolik si do toho už vrazil? Nepřijde mi zrovna rozumný do něčeho takovýho investovat. No ale proti gustu...
To jsem presne cekal.Vim, ze to neni zrovna kolo vasich predstav,ale me to staci a chtel bych jen radu kvuli te vidlici.Myslim, ze kdyz rad jezdim na kole, tak nemusim utracet zrovna desetitisice za kolo, ale uziju si prirody a udelam neco pro sebe i na tomhle kole.Kdyz mam neco na vic tak si na nej proste neco koupim.Poradi mi nekdo nebo mi budete rikat ze je na prd....
A co chceš poradit? Slušnou vidli za deset, patnáct tisíc na takovýhle kolo? Budeš je do toho investovat? Asi ne, že jo.
Prostě kup něco v podobný kvalitě, jako tam je. Nebude to asi drahý a nějakou dobu to tam vydrží. A pak si kup znova tu stejnou anebo jiný kolo...
Jsem zapomel,ze se tady davaji rady jen na soucastky za deset, patnact tisic.Nemyslim si, ze by zrovna byla jen jedna vidlice na me kolo a z tech co jsou jsem chtel vedet kterou.A chtel jsem radu, ne kritiku tak nevim proc se vubec ozyvas.
Neber to jako zlomyslnost. Nikdo z lidí kteří kolům opravdu rozumí ti neporadí dobrovolně s čistým svědomím nějaký shit. Jedině možná v případě zlomyslnějších jedinců kteří se tím pak budou dlouho bavit. Je to stejné jako kdyby jsi se na stránkách zabývajících se auto-tuningem ptal jaký si máš koupit pneu na Trabanta.
pokud chceš nějakou vidlici, tak samozřejmě s podobným zdvihem. nic jiného tam vhodného nebude. zkus tady http://tuning-test.cz/index.php?inputType...
No, vzhledem k už dost zastaralé 1" hlavě ten výběr vidlic nebude moc slavný, řekl bych že je přímo ubohý... Otázka spíše měla znít KDE vůbec něco takového seženu, než CO si mám vybrat? ;-)
Doufám tedy že se ptáš na odpruženou :-)
Ok.Tak kde neco takoveho sezenu?Ptam se na odpruzenou.Neni to zrovna vystrel techniky ale vis jak, mam dulezitejsi veci na strkani penezi a tohle kolo je pro me zatim max.
Vidlice, která už docela rozumně chodí a má smysl (tedy bude lepší než původní) se dá sehnat už v rozmezí 4-6 tis. Kč (RS Tora apod.). Ale žádnou takovou jsem neviděl v 1" provedení :-(. Nevím, tady je každá rada drahá.