Kdo máte Arsenal brašny Art. 508 nebo podobné na nosič? Potřebovala bych vědět něco ohledně háků, kterými se brašna zavěšuje na nosič. V hácích je taková plastová? vložka, která lze vyjmout a to mě zajímá. K čemu ona vložka vlastně slouží-složí k redukci nebo k ochraně? Na můj stávající nosič na kolo totiž brašnu zavěsím pouze pokud vložku vyndám a pak tam sedí dobře..Myslíte, že to něčemu vadí? Museli jste vložku také vyndavat?
Máš-li nosič nabarvený, dej tam kousek um. hmoty (stačí ze "zakládacích" desek), abys ho neměla poškrábaný (a následně rezavý)
8-)
ó, díky vám oběma za rady..nebudu si teda s tím lámat hlavu :-)
Nevím jestli mám stejné brašny jako ty, ale na zadních brašnách v umělohmotných háčcích pro uchycení na nosič, jsou takové modré vložky s malou páčkou.(Uff to je souvětí)
Ty slouží při nasazení a jejich pootočení k zajištění brašny, aby ti při nějakých skocích nevypadly. Ale nevím jestli mluvíme o tom stejném.
nene, to nebude ono...tady u těch brašen je jako pojistka něco jako gumicuk, který se zachytává dole o očko na nosiči.
Já zatím na ono místečko na nosiči, kde bude hák brašny nalepila nahoru (nešlo obmotat-je to totiž opravdu tiptop) náplast bez polštářku, tak uvidíme, zda to bude držet...