Ahoj, máte někdo s tímto kolem zkušenosti? Slyšel jsem něco o horším rámu, který se kroutí, co vy na to? díky za reakce..
Hele, kdyby se to zkroutilo skutečně tak moc, tak to dáš na reklamaci a je to. A kdyby se ti to stalo až po záruce, tak si myslím, že vzhledem k té pořizovací ceně se ti za dva roky vyplatí koupit zase funglovku. No nic, napiš nám, jak se na tom aspoň jezdí.
To ti nabídli určitě stejně povedení kamarádi jako mě ten kalendářík, co jsem podle něj plánoval tady http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=6497 ty povedené víkendy co?... To jsou ale ku..y... :D
Tomu říkám slušné kolo, takové jsem si vždycky přál. Bude se mi skvěle hodit k neviditelnému plášti, který není tak velký, abych pod něj skryl i to kolo. Díky za skvělý tip, půjdu do něj.
No a co, když se ten rám trochu zkroutí, kdyžtak mám v záloze ještě kouzelný prsten, kterým stačí otočit a rám se zase narovná. To zkroucení bych byl i tak ochoten akceptovat v případě tak převratné novinky, jako je toto kolo. Díky za tip, jdu do něj taky :D