Ahoj bando neposedná, o víkendu 12.-13.5.08 bychom rádi podnikli s několika rekreačními cyklonadšenci víkendovou jízdu Chodskem a Českým Lesem. Rád bych věděl, kdo by se chtěl ještě přidat. 93% trasy je na cross... Ubytování je za dobrou cenu a hrubý nástřel trasy rád poskytnu. Stačí se jen ozvat, budeme moc rádi, když se připojíte. :)
Je to velice lákavé, akorát nevím, do jakého kalendáře jsi koukal. V letošním takový víkend není. 8-)))
Tak se o rok spletl, no .-)))
A nebo to je konkurenční akce srazu nakoláků .-))) páč když to šoupne na ten skutečný víkend nejbližší roku 2008 tak jsou akce přesně ve shodě .-)
Nejsem organizovaný nákolák a už vůbec né konkurent. Jen jsem nemocnej do kola a nebaví mne jezdit samotný. Tuto stránku jsem náhodou objevil teprve před měsícem...
Pardón... Opravuji termín 14. - 15. 5. 08... Dík... :)
Tak zase vedle, to opět není víkend ale středa a čtvrtek .-) tak dotřetice??
Jedna mimo mísu Kominíku, obálečka .-)
Ten víkend vychází na rok 2011.
jj plánovat na pětiletky už tu bylo :-))))
No Ti mi dávají. Tenhle kalendář je do občanského joudy... :( Už je v koši. A já mu tak slepě důvěřoval :( Termín 26. - 27. 4. je určitě víkend. Jen musím zajistit ubytování a pčasí... :) Bože to je komedie...
Pošli bližší info..
Tak již konečně funguje správně odkaz na to ubytování... :) Tak pro zájemce je to na http://www.pension-pohoda.com/