Ty se divis? Vzdyt tam nic neni.
Jedina poradna vystava je SportLife v Brne.
no bejvávalo, i popelnici jsme měli.
No já tam razim, ale bojim, že tam fakt vůbec nic nebude, bude tam pár firem, který v brně nebyly, ale jiný mi tam budou chybět...
Čauky Koline :-))), že taky dáš o sobě vědět!
Nějak se tam nechystám, loni vlastní výstava teda nic moc, spíš míň než hodně málo :-).
Ty žiješ kluku? Už jsem o tobě sakra dlouho neslyšel.... :o(
Loni jsem na SportPragu byl (nebo to bylo předloni?) a to, co jsem tam viděl/neviděl je přesně ten důvod, proč tam letos nepůjdu.
Bylo to fajn jen z toho důvodu, že jsem si popovídal se spoustou známých a kamarádů. Kromě Azubu, jsem neviděl nic zajímavýho a nebýt stánku NAKOLE tak by to byla děsná nuda. Takže mi přijde, že je to ztracenej čas cestou a vyhozený peníze za vstupný, když jediný přínos pro mne bylo setkání s kamarády. A s těmi se raději potkám při vyjížďce nebo na srazu....
V papírovým časáku Cykloturistika (a mám dojem, že do Vela ju vsunuli taky) jsem našel vstupenku. Jsu takovej dobrák, že bych ju zájemnci poslal.
Nazdar otče:-) Kde jsou ty časy, kdy bejvaval tenhle jarmark na Strahově v 3-4 halach:-) Ale dneska budeme mít cestu kolem, tak na to možna juknem.
Jo a nevíš něco o tom občerstvení. Se na chodbach říkalo, že tam občas někdo nabizí buchty...