Prosim vas,abyste klikly na tento odkaz http://s6.bitefight.cz/c.php?uid=31733 a popripade se prihlasily...nemusite se bat,neni to zadnej spam ani vir,sem tam denne..diky kamosi
Ježiš tohodle sou taky všude plný fóra, že to ještě někoho baví...
Baviiii.....je to chytlavy,tak proc ne..lepsi nez se doma neudit,kdyz nejsu na kole,ne?
No já nevidim zábavu v tom, spamovat všechny fora a komentáře odkazama a čekat, kdo na to klikne (aspoň pokud dobře chápu princip "hry")
Tak toto neni princip hry,princip hry je si zdokonalit brneni,zbrane a nejaky zkusenosti..tyhle odkazy ti muzou pomoct dodat energii a trosicku zlata,to je vse..jinak vse se odehrava na ty strance..ja sem tento odkaz dal poprvy,taky mi to vadi,kdyz to vsude vidim..
Nechápu,proč na to lákáš jen ženy.
Co to meles??Jaky zeny??Tady o nic nepadla ani tecka!
"klikly"
takhle stručné vysvětlení mu asi nepomůže :-))
Myslis ze sem blbec nebo co,ze to nepochopim...tak nemyslel sem to jenom pro zensky,ale proste pro VSECHNY!!Staci vy ucitele?!
Tak proč si to napsal jen pro ženský?
...to mu nedošlo...odpovídá to jeho příspěvku
Hele, není tohle spamování zakázaný???
Jako v pravidlech tý hry.. Brácha to hraje a něco takovýho říkal..
Je to mozny,ze to je nekde napsany v pravidlech,ale tady zase neproudi miliarda lidi denne,abych mel 15000 kliknuti za den..a krom toho,kdo neporusuje pravidla?:D
Chci taky prilakat dalsi hrace,pac je to goodgame..
jaké jsou Vaše oblíbené google bomby? Dejte mi linky, s chutí Vám je proklikám....
Jaky google bomb...co to je?:D
Proč holky oslovuješ "kamosi" ?!?
Co má odkaz na nějakou dětinskou zábavu společného s jakoukoli cyklistickou akcí?!?
Jestli jsi nám chtěl tou veledůležitou hláškou o tom, kolik krve jsem ztratil tím, žes mě pokousal sdělit termín a popis nějaké akce, pak se omlouvám za svou myšlenkovou nedostatečnost, ale nemohl bys to, prosím, rozvést i pro nás myšlenkově nedosahujíchích tvých "kvalit".
Nemusim ti doufám nějak podrobně popisovat co si s tim odkazem můžeš....... :-P
Jeezis tady sou fakt sami stari dedci,kterym vadi uplne vsechno...vy ze ste nejakej kolektiv?Nekdo napise neco o jinym nez kole a vsichni sou z toho v prdeli,co dela,jestli je vubec normalni a budete to zas resit 20let...jestli vas to nezajima,tak se nevyjadruj a jestli vas to tak popudilo,tak se radsi taky nevyjadrujte..omg..
Jestli tady funguje nejakej admin,tak prosim o smazani tematu,dik....
Funguje, ale nemaže. Aby se každej rok mohlo vyhlásit hlasování o nejtupější téma roku.
No, ale letos bude výběr dost těžký :o)))
Jen jsem to odklikla, říkala jsem si, kdo se ozve...
Mě bude letos 18, nevím co je tom odkazu zajímavé, přijde mi dost otravný, už jsem ho viděl x krát. Zajímavé zjištění, že patřím ke starým dědkům.
Ber to z té lepší stránky-do rakve můžeš použít maturitní oblek :o)
Jasně, alespoň na tom ušetřím!! :-))
Chlapci nerouhejte se...
Dědci tu tedy nejsme a kolektiv taky zrovna ne...
Akorát jsme zvykli tu psát česky.
Asi by tu taky nikdo nedržkoval, kdyby se z nadpisu a z těla příspěvku dozvěděl oč běží. Nevím oč běží a tudíž nevím zda mě to má zajímat. Já ten odkaz neotevřel, třeba jen protože by to mohlo být pay-for-click. A nevím proč bych měl někomu pomáhat k výdělku.
To ale neni ze ja za to neco dostanu v realu..to je pouze ve forme hry, nic jinyho...zadynej pay-for-click bych sem nedaval!
My nejsme kolektiv ani nějaké sdružení. Máme společné jen to, že se pohybujeme na dvou kolech poháněných vlastní silou. To je všechno. Spíš jsme jako jakási internetová hospoda. CHodíme sem pokecat. Někdo mi sedí i schlupama, někdo míň a někdo vůbec. ROzhodně nejsme nějaká homogenní skupina jak si představuješ. A to je dobře, jinak by to tady přestalo být zajímavé.
Nejde o to, že jsi napsal o něčem jiném než o kole. Jde o to, že jsi to dal do cyklistických akcí a nijak nevysvětlil ve svém příspěvku. Tedy člověk logicky předpokládá, že když si klikne, tak se tam o té cyklistické akci dozví víc a vono hovno. Což nasere.
Necpi to do tématu "cyklistické akce", dej to do tématu "co se nevešlo" a vysvětli v příspěvku, proč to sem cpeš a co chceš. SPousta lidí by ti s úsměvem pomohla k nějakým těm bodům ve hře a ti ostatní by si pomysleli své a nevyjadřovali by se. (přečíst si to po sobě a napsat to bez chyb by taky neškodilo, ale to se občas povede každýmu)
Pochopils?
ok,ok....ja to chapu,ja sem si nevsiml,ze tam je aj diskuze co se neveslo..tak sem to dal do cyklistickych akci,pac jinam se to nehodilo..a samo,ze zas nekteri si postezovali,ale to je jedno..proste uz konec tematu,ale tem co na to klikli,tak dekuju