nemažu ale stříkám. Stříkáním jednak obnovuji olejový film a druhak odfoukávám případnou nečistotu. A třeťak je to celkově rychlejší protože mohu rychleji točit při stříkání.
Akorát to musím dělat častěji, protože časem zčerná taky.
Hele a zkoušels jezdit jenom v noci? to by mohlo černání zpomalit.
a nemáš strach, že si zastříkáš i kotouče? :-D
nemám kotouče takže ani strach z jejich zastříkání. Ale dík za upozornění, mohly by to být zajímavé pokusy o brzdění s naolejovanýma.
Mám večka.
No, ráfek obvykle nedopadne o nic líp. Že z něj rovnou nekape olej ještě neznamená, že není mastný. Sprej je sfiňa :-)
Já ty ráfky před stříkáním pečlivě chráním novinami. Olejový aerosol putuje vzduchem daleko a maže moc dobře.
Zacal jsem mazat teflonem TF4, ale po 200 km si retez zacal pohvizdovat, tak jsem presel na MD spray. Ten byl vybornej, ale duchod mi odstavil jeho zdroj, takze ted si chodim do krematoria pro skvarky. Efekt je stejnej.
To je z dnešního pohledu naprosto normální, přirozený jev a vývoj. I lidé černají, stačí se podívat, jak obyvatelé našeho národa jsou čím dál víc černí. A nejen oni, ale tento trend je celoevropský, možná celosvětový. Budoucnost patří černé! Vždyt' i k tomu Slunci nikdo nevzhlíží, dokud nenastane jeho zatmění, tedy dokud "nezčerná." Pak ho všichni v úžasu obdivují, pozorují skrze skla, černá jako uhel.
A naše budoucnost? Vidím to hodně černě....
Nerad to opakuju, ale budoucnost patri aluminiu.
...a nebo taky zrezaví :o)))