Sice se zatím blíží podzimní sraz, ale i tak už by bylo dobré kouknout se trošku dál a začít se zamýšlet na srazem jarním.
V zásobě nejsou žádné náměty, takže prosím o vaše nabídky KDO a KDE by měl zájem uspořádat jarní sraz 2016.
Pokud bychom dodrželi tradici termínu, pak by to vycházelo na pá - ne 6. - 8.5. 2016.
Lze ale posunout i do pozdějšího termínu podle ubytovacích možností.
Přiznám se, že sem nechce nějak nic organizovat. Nějak nemám na nic chuť ani náladu.....
Ale no tááák. :-)
Myslím. že ideálně by bylo až na podzimní, až budou někteří rozjetí. Přece jen jsou tam trochu kopečky a jet to jako první vyjížďku v roce...
Jakto, že nejsou v zásobě žádné náměty?
http://www.nakole.cz/diskuse/18906-jarni-sraz...
Ano, tady dávali náměty Airline s Valdekem.
Valdek se vyjádřil nad tebou a pokud si pamatuji, tak Airline pak řekl, že sice námět dal, ale organizovat vlastně nic nechtěl.
Nicméně prosím Airlina, zda může sám definitivně říct zda ano nebo ne.
Airline se už pravděpodobně nevynoří. potápěl se pro škebličky. zapomnělas? :-))
Já bych bral to Posázaví, je to tam pěkné a tak nějak docela uprostřed.
Airline se nakonec vynořil. Vrátili jsme se v noci na dnešek.
Pokud jde o to Posázaví:
tak za prvý: termín jarních srazů je druhý květnový svátek, takže s tím se nijak hýbat nebude!
a za druhý: vůbec nejsem proti tomu, že bych to na jaře zorganizoval. Nejdřív ale musím zajet do toho kempu zjistit podrobnosti. Jestli zítra = v neděli nebude pršet, tak tam sjedu zítra. Bude-li mít kemp v tomto termínu příští rok již otevřeno, tak bych do toho šel. Ane by pomohla - udělala by mladé a neklidné (= brody, kořeny, kameny, bahno... prostě nic pro slušný lidi).
Takže závěr: nebude-li zítra pršet, tak nezmoknu a dojedu tam. Bude-li pršet, tak tam sjedu, až pršet nebude. Abych nezmoknul cestou.
Zítra večer podám zprávu.
(žádný škebličky tam letos nebyly!)
:-)
Super, takže jarní sraz 2016 je tvůj :o)))
Prosím Tě, v tomto případě - když jako že jarní sraz je můj - jestli bys teda mohla napsat "jarní sraz je Tvůj" s velkým T, protože jako že je můj... :-)
No no, tobě to nějak rychle stouplo do hlavy.
Neměli bychom ti říkat "velký vezíre"?!?
:o)))
Jo a mimochodem, jak to dopadlo s tím ponorem?!? :o)))
Ke dnu jsem se nedostal. Myslím k mořskýmu dnu. Sice jsem se v pase lámal jak o život, ale zřejmě jsem se nikdy nějak úplně nedolomil, takže jsem zůstával tak nějak nade dnem.
A už mě nezdržuj, začínám se zabývat jarním srazem, jdu plánovat trasy :-)
Takže slíbená zpráva o dnešní cestě: teda - vědět, že bude tohle počasí, tak jsem tam dneska nejel: 107 km v zimě (teplota mezi + 12 a + 10), vítr jak prase a k tomu zpáteční cesta v dešti. Nejhorší kombinace, co znám, vrátil jsem se v půl čtvrté a ještě jsem nerozmrznul...
Nicméně na místě jsem mluvil se správcovou areálu, vše by bylo na první pohled bez problémů (dostatečná kapacita ve zděných objektech, možnost stanů, na pokojích zásuvky elektro, úschova kol, v případě zimy zatopí, v areálu taková obyčejná restauračka s možností snídaní a večeří...), cena za noc ve zděném objektu 262,- Kč. Je tam ale háček - i když na webu inzerují, že otvírají od 1. dubna, tak to prý neplatí, ve skutečnosti otvírají od června. Nicméně při účasti nejméně 40 osob by - zřejmě - byli ochotni areál na ten víkend otevřít. Musím to ale projednat přímo s vedoucí areálu, a ta bude k dispozici až za týden. A není jasné, že by také otevřela i restaurace. Takže to je zatím nejasné...
Ane mi tady právě navrhuje ještě jiný areál, tady blízko nás, podle webu by to také šlo (ubytování jednak ve zděné budově, jednak v těch klasických čtyřlůžkových dřevěných chatkách, + stany, restauračka). I když okolo jezdím nejméně 1 x týdně z práce domů, tak podrobně jsem to tam nikdy ještě nezkoumal. Musím tam zajet se osobně podívat.
Podrobnější informace budu mít tedy na Hluboké.
Končím a pokračuju v rozmrzání :-)
To je blbé, pochybuji, že nás bude aspoň 4O.
Tady sice fouká (jak prase), ale někteří jedinci jezdí krátké-krátké. :-)
také Ti plně důvěřuji, jen doufám, že trasy Tebou vybrané nebudou přes 100 km, ale jed do stovky :-)
No mně by úplně stačilo do 60 km. Posázaví není Polabí.
8-))
Jasne,abychom se z Posázavi nepos.....,že jo?????
Vždyť přece budeš trénovat hned od vánoc, tak nějaký kilometr nebo kopec tě nemůže zastavit :-)
A ostatní si určitě nenechají zahambit :-)
Řeka jako řeka. :-)
Navíc v Polabí víc fouká.
Tak to jsem pro Řeku v Beskydech.
Taky nedaleko Krucemburku je pěkná Řeka.
Ano a podél se dá jezdit třeba celý den nebo i týden :-)
Ja jsem ochotna chcipnout kdekoli a budu trénovat celej leden i únor!!!!
A to je výzva a slovo do pranice :-)
To se mi to keca,když v Praze je sníh jen v Chuchli, když ho navezou,nebo u Hradu,kdyz Katka zářídí :-D
Mám toho teď po dovolené v práci hodně, takže přes den se nedostanu na internet.
Ano, Posázaví je kopcovité. Žádná houpačka, ale poctivé nahoru - dolů - nahoru - dolů - nahoru - nahoru - nahoru ...
V případě, že to vyjde, tak samozřejmě tohle zohledním, trasy bych se snažil do 65 km :-)
A když to nevyjde,zajatce nebereme?????
Tak se mi podařilo spojit se (telefonicky!) s majitelkou areálu: ano, je ochotna otevřít na ten druhý květnový víkend 2016, příjezd ve čtvrtek vpodvečer - večer, odjezd v neděli po obědě, mluvil jsem o 30 až 40 lidech, že otevře i tu restauraci (i když jsem zdůraznil, že na snídaně a večeře by chodila pouze část lidí).
Kromě nás se na ten druhý víkend hlásí ještě jedna skupina zájemců, ale areál je skutečně veliký - několik samostatných přízemních zděných objektů, takže žádný problém.
Majitelka souhlasí se vším, co jsem požadoval: kolárna, společenská místnost, v případě zimy topení...
Takže ok, více na Hluboké :-)
Tak zatím máš malé významné plus :o)))
U mne ovesny bez naheho briska!!!!!
Bez blondýny se ani nehlas...
Jen ať si talíř každý sežene sám.
Aby pak nebrblal, že se mu vybraný vzorek nelíbí :o)))
Vzorky třeba degustovat :-)
Řeč je stále o koláčích, že?!? :o)))
Určitě, na podkladu :-)
Šikovný chlapec :-)